Uncategorized , Zâne cu coaie

Dedicație pentru toate javrele care au supt România! #schimbăLegea39deLei

Sep 24, 2017

Iliescu, Băsescu, Constantinescu, Udrea, Ponta, Ghiță, Bănicioiu, Cocoș, Boc, Eba, Ritzi, Manilache, Oprescu, Șova, Boureanu, Năstase, Vasilescu, Firea, Dragnea, Hunor, Tăriceanu și voi toți cei care ați futut România în grup organizat de interlopi și infractori, lăsând-o să zacă în bălți de sânge de 27 de ani încoace, voi împreună cu toți șefii Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, voi, în fiecare dimineață când vă treziți, să vă rugați să nu suferiți vreodată de nevrită optică retrobulbară, pareză la membrele inferioare, babinski bilateral, nistagmus, tremor de repaos, parastezii cu caracter de furnicături la nivelul membrelor inferioare, pareză facială, hipoestezie, Romberg pozitiv, mers posibil mai puțin de 500 de metri, pareză sau tremor și să trăiți în România condusă de voi. Să vă rugați să nu ajungeți să vă căcați și să vă pișați pe voi și să depindeți de un membru al familiei care să vă care în spate, să vă rugați să nu ajungeți vreodată să vă zvârcoliți nopțile de durere ca să primiți dimineața un scuipat în obraz de la politicienii ultimilor 27 de ani, adică de la ăștia ca voi: 39 de lei pensie pentru scleroză multiplă.
Voi v-ați băgat pula atât de tare în educația acestei țări încât subiectele fierbinți pentru populație sunt, evident, cine se fute în cur cu cine, ca să mai cheltuim niște bani pe un referendum cu temă ordinară, și câți mici poți mânca în Odorheiul Secuiesc, ca să fie cu adevărat “acoperite” subiectele importante pentru societate: sănătatea și educația.
Ei, uite că nu ați reușit să ne lobotomizați chiar pe toți și am să vă povestesc pe scurt ce simte și cum e tratată în România o fată tânără de 38 de ani, bolnavă de scleroză multiplă:
– În fiecare an, din ianuarie până în martie stă câte 6 ore la coadă pe la comisii care să îi stabilească gradul de handicap și să strângă hârtii pentru dosar, deși boala ei nu se vindecă, doar progresează.
– În 2015 domnii și doamnele din comisia de la Suceava au întors-o acasă, după 8 ore de atârnat pe holuri în fața ușilor închise, pentru că nu avea un referat medical cu scorul EDSS, care se inventase fix atunci. Cu multă candoare stupidă au întrebat-o ironic, văzând-o capabilă să stea în picioare: “cine e bolnavul?”.
– În 2016 nu au mai făcut mișto de ea și nu au mai chestionat-o despre scor, pur și simplu i-au tăiat direct gradul de handicap de la 3 la 2, ca să îi dea mai puțini bani la pensie, deși boala ei nu merge decât înspre mai rău. “Evaluarea” a durat 1 minut, timp în care comisia i-a pus o singură întrebare: ai venit singură? “Da!”, le-a spus Ioana, deși în momentul acela suferea de un puseu cu tremurat și convulsii. Când au auzit că a fost în stare să ajungă fără însoțitor, membrii comisiei au concluzionat că boala ei se vindecă încet încet și, deci, merită și mai puțini bani.
– În 2017, boala i s-a agravat cu 50% față de 2016 și a stat 5 ore la coadă până să constate că nu avea scorul ADL. După ce a avut în sfârșit scorul ADL, scorul EDSS-4- , referat neurologic de specialitate, RMN, bilet de ieșire de la psihiatrie și o tonă de alte hârtii ca să fie primită în fața comisiei, Ioana e fericită și anul ăsta: ia 39 de lei pe lună. Membrii comisiei au sfătuit-o prietenește că nu are rost să facă contestație la București pentru că niciuna nu se întoarce favorabilă. Și nu a făcut, deși i-au tăiat din nou gradul de handicap.
De fiecare dată, la aceste comisii, membi “juriului” râd de ea. O batjocoresc prin nepăsare și o ironizează că poate încă merge, deci n-are nici pe dracu. Deși stă la cozi infernale ca să primească hârtii peste hârtii, ele valorează tot 39 de lei pe lună.

Așadar, le mulțumim tuturor penalilor, interlopilor și infractorilor care au furat această țară până au reușit să îngroape în umilință oameni tineri și bolnavi. Datorită marelui jaf al ultimilor 27 de ani, bolnavii de scleroză multiplă primesc 39 de lei pe lună, în timp ce ei împreună cu mafiile lor au înregistrat cele mai mari “succesuri”: au alungat aproape toți medicii buni din țară, și-au pus la conducerea spitalelor jegurile pupătoare de cururi de politicieni care își plătesc curvele din bani destinați bolnavilor, au umilit profesorii obligându-i să ia calea taximetriei și au îngropat de vie o societate.
Mercedes S 65 AMG coupe e mașina pe care a achiziționat-o fiul unui fost ministru, din salariul de bugetar al mă-sii, de unde deducem că din leafa la Stat poți rupe vreo 245.000 euro pentru copil. Le mulțumim acestor criminali că ne-au adus în stare să îi blestemăm și să îi înjurăm, pentru că neputința și batjocura nu mai lasă loc decât de futere de mame.

În încheiere, Ioana ar vrea să dea Statul Român în judecată, pentru ea și pentru cei ca ea, și are nevoie de un avocat. Cineva dispus să se înhame la așa ceva?

Până atunci însă, aici o puteți sprijini aici:
Cont RON RO60RZBR0000060018720895
Cont EURO RO49RZBR0000060018720899

Cod swift RZBRROBU

Numele titularului de cont: Florescu Ioana Laura

Cont deschis la Raiffeisen Bank, Adresa: Strada Timotei Cipariu bloc T6, Blaj 515400

cont PayPal lauraioanal@yahoo.com

#schimbăLegea39deLei

 

 


Related Articles

Facebook Page

3 Comments

 • Reply Rent a car Bucuresti September 24, 2017 at 9:03 am

  Cei care au facut asta trebuie sa plateasca.

 • Reply BELIAL September 24, 2017 at 1:54 pm

  Iti multumesc ca l-ai pus si pe Constantinescu.Majoritatea l-a uitat pe cel care ne-a calcat in picioare speranta.

 • Reply drm October 22, 2017 at 5:12 pm

  “Această țară a devenit prea greu de suportat. Atâta umilință, atâta scuipat, atâta jeg și abjecție sunt greu de îndurat chiar și pentru un om care își iubește țara. Mă declar complet înfrântă.”

  Bun, am inteles situatia din Romania! Si cum crezi ca este prin alte parti? Mai bine? Si in Romania ar trebui sa fie asa ca….. unde?! Romania in fapt nu mai exista. Traiti cu legi care vin in proportie de 90% din vestul iubit. Eu iti spun ce aveti si nu vreti sa luati la cunostinta: ati vrut vest si asta aveti! Altceva nu exista si nu se va inventa ceva special ca sa va placa voua. Niciodata! Sigur ca-ti pot spune exact ce este prin unele tari din vest si iti pot da si exemple. Un om s-a dus la asigurare si abia putea sa mearga dupa o operatie. Doctorul de la comisia de control a scris ca respectivul care solicita pensia de handicap este un escroc care a dat ciubuc doctorului care l-a operat aiurea si in consecinta trebuiau sa se pregateasca de procese. La doua luni omul a murit, probabil pt ca era prea sanatos! S-a petrecut in Austria! Daca te misti inseamna ca esti sanatos si bun de munca, asa ca nu-ti da nimeni nimic, nici macar 1 euro! Voi vorbiti cit este ziua de lunga despre toate, de parca voi ati inventat vestul, dar in realitate habar nu aveti despre ce vorbiti. Cu cit mai mult vest o sa vina peste voi, cu atit mai rau o sa fie! Este de neinteles cum este posibil sa fiti in halul asta de rupti de lume!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.