Zâne cu coaie

Vreau și eu să fiu fiică de PeSeDist!

Mar 30, 2017

Trebuie să îl conving neapărat pe tata să intre în PSD. Da, acu la bătrânețe, nu mă interesează! Și după ce îl conving și după ce bietul tata, doamne ajută, va fi reușit să-și învingă scârba ca să dea din coate, pot să îmi dau linistita demisia de la muncă, că o să aibă tati grijă de mine. Oooooo, da! Să înceapă adevărata mea viață!

Dupa ce devine pesedist de nedajde, vreau ca tati să mă angajeze ori consilier pe la vreun ministru- ca să dau sfaturi despre ce cadouri să mai facă partidul pensionarilor și asistaților social-, ori să mă trimită pe la vreo primărie ca să căpușez ceva acolo, ori o să mă bage în față ca să pun umărul la falimentarea vreunei companii deja falimentare a statului.

Vreau și eu să sug cel puțin 10 000 lei pe lună, ca orice fiică de pesedist! Și după ce încep să fac carieră, vreau ca tati să-mi asfalteze drumu’ până la mega imaj, să îmi pună regina nopții pe toată strada și să interzică circulația în fața blocului, că mă deranjează zgomotul traficului.

Problema e că nu știu exact cum îl conving eu pe tata să se înscrie în PSD. Cred că o să îl ameninț sau o să îl șantajez, dar neapărat trebuie să reușesc, că m-am plictisit de muncă fără sens. Vreau să dau vieții mele profesionale sens. Vreau să merg la “servici” la ora prânzului, să îmi comand caviar pe bugetul de protocol, să îmi fac manichiura în timp ce dau dezinteresat câteva sfaturi profesionale, apoi să mă duc acasă. Simt că am obosit doar descriind atâta muncă.

Vreau și eu să fiu fiică de pesedist. Uite, ca fiica primarului social democrat din Alexandria, Carmen Andreea Drăgușin, de exemplu. Și vreau ca tata să fie un tată la fel de bun ca Victor Drăgușin care a pus-o pe fiică-sa pe primul loc la priorități când a venit vorba să cheltuie bani publici. Că o fiică are, ce mama dracului! Vreau ca tata să mă iubească cum o iubește Victor Drăgușin pe fii-sa, adică atât de mult că a asfaltat drumurile din oraș pentru nunta fetei de acum ceva ani, atunci când banii erau rari și se găseau greu. Dar de ce nu e în stare un tată pentru fiica lui: a găsit bani pentru asfalt atât de la bugetul de stat, cât și de la cel local iar demararea lucrărilor pentru parcările și aleile parcului unde a avut loc fericitul eveniment a fost aprobata printr-o „hotărâre de urgență” a Consiliului Local.

Apoi tăticul nu a lăsat-o pe Carmen Andreea Drăguşin așa… cu viitorul neasigurat. Nuuuuu, fata a ocupat funcţia de consilier evaluare-examinare la Direcţia Monitorizare din MDRT dar nu înainte de puțină practică la Ministerul Comunicaţiilor și membru intr-o comisie la Poşta Română.

Sau vreau să fiu și eu ca Ruxandra Țuțuianu, fiica pesedistului Adrian Țuțuianu, vreau să îmi fie scârbă de oamenii care îmi plătesc salariul pentru că tati e jmeker și e presedintele Comisiei de Control a SRI!!! Vreau și eu să fiu angajată în Primaria Municipiului București ca Ruxi, vreau să fiu pretenă cu pretena lu’ tati, Gabriela Firea! Să ne vedem amândouă la muncă dimineața la prima oră a dimineții la 12 și să ne uităm ca fetele la emisiuni cu tigăi și cratițe! Dar înainte să ajung să mă trag cu Găbița de bretelele de la sutien, aș vrea ca tati să mă angajeze pe functia de consilier juridic la Directia Juridică, Serviciul Legislativ, din Primaria Capitalei și să mă trimită un an la un stagiu la Parlamentul European. Pentru ca merit!  Si mai vreau ca statutul lui tati din PSD să îmi asigure durerea în cur, nesimțirea și tupeul să scuip oamenii care muncesc pentru ca eu să îmi permit să muncesc la stat. Păi, cineva trebuie să mai și muncească în țara asta ca să am eu bani, ce dracu’!

O singură problemă am cu planul ăsta al meu de a deveni fiică de pesedist: tata e un om demn. Iar tata mai degrabă ar muri de foame decât să i se adreseze lui Dragnea așa cum fac sclavii lui, ăia cărora le mai aruncă resturile de la ciolan:

 

Victor Drăgușin, primarul Alexandriei într-o discuție cu Liviu Dragnea, baronul Teleormanului, în 2012: “Traiasca șefu’! Văzui o știre acu’ pe… televizor. Mâine sunteți audiat. Eu vreau să vă spun că vă țin pumnii… că vă iubim și să vă bazați pe noi!”

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

2 Comments

 • Reply Stefan March 30, 2017 at 6:26 pm

  bun, bun! maine ma duc si ma inscriu in psdeu!
  Corina, vezi poate vrea sa te adopte penalul de nastase adrian. fii lui si au facut sudiile numai prin strainataturi, am citit ca pt unul din fii i a platit studiile fundatia nu stiu care, o sa caut nr lor de tel sa vad daca ii platesc si lu fii miu studiile, e clasa a opta si vrea si el sa invete afara. de, daca tac su nu e bugetar. futu i in gura de nenorociti.
  vorbeai de demnitate! demnitate, onoare …… au auzit astia care ne conduc de 27 de ani de asa ceva??? ioc, astia au auzit doar de antonimele acestor cuvinte – niste lichele.

 • Reply ana maria April 24, 2017 at 8:40 pm

  Hai Corina ca dau share, poate se gaseste vreun pesedist cu state vechi sa te infieze,sa-ti implinesti si tu visul…😎

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.