Reklama

Toți grașii au fost la un moment dat slabi. Sau cum poți redeveni sexy. 

Jul 17, 2018

Mănâncă grapefruit dimineața că nu te mai îngrași, ba nu, bea apă călduță cu lămâie, ba nu, mănâncă ananas, ba nu, dimineața trebuie să mănânci proteine, nu cereale, ba nu, rușii le dădeau copiilor o bere dimineața și uite ce sănătoși și supli sunt, ba nu, dimineața se mănâncă legume, că fructele produc aciditate, ba nu, dimineața ar trebui să mănânci o friptură, ba nu, trebuie să ții neapărat dieta Rhina, ba Atkins e cea mai bună, terminați cu prostiile că de la carne îți miroase pielea a urină, trebuie să încerci cu raw veganismul, ba nu, că leșini, cică dieta cu carbohidrați e cea mai indicată, că dă energie, ba nu, trebuie dieta aia magică cu magneziu, ba nu, dieta indiană e cea mai bună, ce-ai, frate, termină cu prostiile astea, dieta nordică cu pește rupe, taci că slăbești 7 kilograme în 7 zile cu aia disociată, ba nu, cu aia a lui Oz, ba… bla bla.

 

Dacă și voi aveți creierii praf de la atâtea diete și sfaturi de la “nutriționiștii” de pe net, ei bine, există 2 opțiuni: fie mergeți la un nutriționist pe bune- doctor, nu din ăla de a făcut un curs de nutriție în 2 săptămâni-, care vă poate prescrie o dietă pe bază de analize de sânge, fie mergeți la Synevo să vă faceți testul  de nutrigenetică. Testul ăsta e bun pentru orice persoană care întâmpină dificultăți în menținerea unei greutăți normale pe termen lung și care prezintă un risc crescut de a dezvolta boli asociate obezității.

 

Testarea asta genetică este o analiză prin care se obervă variațiile genetice cu impact important în apariția obezității. Dacă dorești să slăbești definitiv, sănătos și fără riscuri, îți trebuie o dietă personalizată și un plan de exerciții în funcție de configurația ta genetică.


Cu cât citești mai mult tâmpeniile de pe net despre cum poți slăbi 50 de kilograme în 3 zile, cu atât îți vei părea chiar și ție însuți un prostovan, dincolo de faptul că-ți pui viața în pericol, iar după 2 luni de chin când trebuia să fi pierdut deja cele 50 de chile chiar de acum 7 săptămâni, te vei frustra, te vei enerva și vei ajunge inevitabil și mai gras decât erai. 

 

Genele influențează metabolismul fiecărei persoane, motiv pentru care dietele trebuie adaptate conformației fiecărui individ, pentru că eu reacționez diferit fata de tine la o anumită dietă, la conținutul de grăsimi, la carbohidrați sau la numărul de calorii dintr-o zi. Chiar și eficiența activităților sportive în programele de slăbire este influențată de configurația genetică.

Testul de nutrigenetică de la Synevo îți dă informații esențiale pentru realizarea unui plan eficient de slăbire, adică îți spune exact câte grăsimi ai voie, dacă carbohidrații îți priesc și ce exerciții fizice ți se potrivesc.

 

Testul Weight Sensor de la Synevo este un test ne-invaziv, care se efectuează din probă de salivă și poate fi efectuat în orice centru de recoltare Synevo. După ce depui saliva, în termen de 15 zile primești o cărticică de 180 de pagini despre tine, mai exact un raport genetic ce conține programe personalizate și eficiente de pierdere în greutate, prin îmbinarea unei alimentații sănătoase cu programe de exerciții fizice și o listă cu peste o mie de produse alimentare, fiecare evaluate în funcție de specificul tău genetic.

 

La prezentarea ținută de oamenii de la Synevo, am aflat că acest test este foarte bun și pentru copiii predispuși la îngrășare. Așadar, salvați-vă copilul de la miștouri, marginalizare și tristețe făcându-i acest test care va fi lămuritor și de ajutor pentru toată lumea.

 

O viață plină de sexiness și sănătate să avem!  

 https://www.synevo.ro/testare-genetica-pentru-controlul-greutatii/

 


Related Articles

Facebook Page

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.