LOListice

Școala ajutătoare de publicitate a scos două reclame care rup fâșu’

May 29, 2017

Zilele astea libere avusăi timp să parcurg tot calupul publicitar, de pe toate canalele. Dintre toate, pe locul 1 la sinistroșenie e un spot la Nurofen cu un băiat de la IT care lucrează într-o multinațională. Și băiatul ăsta povestește că pe el nu îl bagă nimenea în seamă de obicei. Și brusc, când se îmbolnăvește și stă acasă cu mucii la nas, toată lumea începe să îl caute. Dar nu, nu ca să îl întrebe cum se simte, ci pentru că au nevoie de el la muncă. Și de asta băiatul de la IT ia imediat nurofen răceală și gripă ca să revină mai repede la birou.

Bă, ejdi nebun? Chiar nimeni nu le-a zis ăstora de la Nurofen că sunt nesimțiți? Mai sinistru decât băiatul de la IT Nurofen a fost doar Ursulețul Cocolino răzgâiatul care își bătea joc de Ariciul blând. Îți venea să îi fuți un făcăleț în gură lui Cocolino când îl trata cu aroganță pe bietul Arici.
Revenind la băiatul de la IT de la Nurofen, coaie, păi dacă vrei să te caute toată lumea nu doar când ești bolnav, dă și tu niște țepe la Stat de milioane de euro și o să te caute toată lumea la nivel internațional. Altfel, dragă Nurofen, sper ca în următorul spot să îl vedem pe IT-istul Ghiță răcit și îl cheamă Codruța că nu îi merge cardul de sănătate.

Pe locul doi la categoria “școala ajutătoare de publicitate” e o reclamă la Leroy Merlin, absolut fascinantă. Un cuplu de bogați cu casă invită un cuplu de săraci cu balcon în grădină ca să se dea mare cu grădina și cu mobilierul din grădină. Și apar săracii care se miră de grădina baștanilor și săraca îi zice săracului că vrea și ea grădină ca a bogătanilor iar el îi răspunde stânjenit că ei au balcon, nu grădină, apoi săraca îi spune săracului că vrea și ea nușce suport de flori pentru florile din grădină și săracul îi spune că ei nu au loc pe balcon, că țin murături. Și apoi baștanii le zic săracilor că a costat puțin grădina.
Hahahhaha Epic!
Acuma întrebare: cu cine vorbește Leroy Merlin? Pentru cine e ieftină grădina? Pentru bogații cu case sau pentru săracii cu balcon? Iar dacă am balcon pot să îmi fac grădină ieftină dar bogată în el cum au bogații?
În orice caz, nu mai fumaț grădina! Că acuma îmi arunc balconul pe geam!
Ten gură Trumpe cu iarba ta!

 

photo credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

2 Comments

 • Reply VON June 20, 2017 at 8:02 pm

  Zi ceva şi de

 • Reply VON June 20, 2017 at 8:19 pm

  … scuze ! Mai e şi mizeria aia de spot de la Skol, unde patru corporatişti/hipsteri/virgini/pierde-vară…ratați din ăştia mileniali stau la o bombă de terasă,unul din ei comandă Skol, precizează, apăsat ca un conneseur…😂, “pasteurizat” apoi…vine apocalipsa! Fătuca ceea de la bar apasă un buton de parcă gata!DEFCON 1 , începe WWWIII…o laie! Alți hipsteri,dintre care unu’gras, cu ochelari, barbă si față de looser, în altă locație de parcă era unul din laboratoarele CERN, dau drumu’ la făcut pişoarca aia de apă uşor alcolizată şi țeapănă de coloranți şi potențiatori de aromă, ca Willy Wonka… Fătuca de la bar face un strip numai că în loc de forme rămâne în ceva de alergat şi o ia nene la fugă pe câmpii şi printre nişte holde frumoase, de zici că erau din reportajele despre Insula Mare a Brăilei din anii ’80. Fuge fătuca mai ceva ca la maraton, ajunge la CERN, dă de ăla gras cu ochelari de-i dă berea pentru triştii ăia de la început. Aleargă fătuca înapoi, le pune ălora berea pe masă, o desface aşa…fistichiu…şi unul din rahații ăia de la masă nuş’ce cârâie că-i proaspătă sau aşa ceva… WHAT THE FUCKK???
  Chiar că se poate mai mult …

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.