Antifeministice

Prima Imunogloabă a țării și perlele de aur

Mar 8, 2018
E greu să fii femee, politician, prim ministru, dar cel mai greu e să fii o tută analfabetă. Ca să ajungi la performanța Vioricăi Dăncilă trebuie să fi petrecut ani de zile sorbind cu bale din supa analfabet,  să îți fi pus bunul simț lângă noada curului, să îți fi împachetat în mușama chiar și ultimul neuron rezistent, să fi citit doar eticheta perdelelor de nailon, să îți fi pus creierii la contribuție doar în ce privește sensul de rotire a bigudiurilor.
E greu să fii ATÂT de revoltător de proastă ca duamna Dăncilă.
Dar mă lovește cruda realitate: nu, nu e atât de greu, ea chiar este reprezentanta majorității datorită căreia a ajuns în fruntea unui Guvern.
Duamna Viorica:
1. “S-a creat anumite modele de femei în viața politică care nu ne reprezintă pe toate femeile… “.
2. “În al doilea rînd pentru că ați vorbit de femeie și politician cred că trebuiesc ca în viața noastră politică, a românilor în general, să avem alte modele”.
3. “Cred că eforturile noastre, dublate de PSD diaspora, va da o mai mare amploare, o mai mare vizibilitate, o relație mai bună în contactul cu cetățenii de a găsi soluțiile care să se plieze atît pe nevoile populației din România, dar să se plieze și pe nevoile dvs, a populației din diaspora.”
4. “Datorită votului acordat de români, datorită votului dvs, al locuitorilor județului Giurgiu, România a obținut 16 mandate de europarlamentar, dar în același timp a obținut pentru prima dată funcții care ne va ajuta pe noi, românii trimiși de dvs în Parlamentul European.”
5. ,,Am fost investită ca și prim-ministru,,
6. ,,Președenția României,,
7. ,,Dezabilități,,
8. ,,Imunoglobina,,
Barem Vanghelie era simpatic. Tuta asta e doar o gigantică sarma eșuată.
Brâul Maicii fie cu noi!
Mulțumesc pentru inspirație, Laurentiu! 

Related Articles

Facebook Page

3 Comments

 • Reply Petronius March 9, 2018 at 10:38 am

  Din pacate prostia e ca atunci cand te pisi pe tine. Toata lumea te vede, dar tie iti e cald si bine.

 • Reply octavian t March 9, 2018 at 10:10 pm

  Analfabetismul Docilei se trage din menajarea creierului in scoala primara. Asa citeau toti golanasii din clasa mea, sarind conservator peste mijlocul cuvintelor lungi, care le obosea neuronul. La Pravale Baba, citeau in loc de ‘botfori potcoviti’, ‘bofori poviti’. De acolo imunoglobinele, sau, cum spunea CTP, ‘candez penru funtia de vceprsdinte’, ‘muncipiile’, ‘patrei noaste socialiste mulateral dezvoltate’, ‘sectoarle’, si, ca suprem respect pentru tara, ‘Romnia’!

 • Reply Gabi Franchi May 2, 2018 at 9:44 pm

  Poate doamna este bolnava: sufera de dislexie.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.