Antifeministice

Politiciana Gonflabilă și Directoarea- Nevastă #corupțiaFute

May 27, 2017

Mona Muscă, Ecaterina Andronescu, Rodica Stănoiu, Maria Grapini, Elena Udrea, Iacob Ridzi, Florina Jipa, Monica Macovei, Zoe Petre, Renate Weber, Norica Nicolai, Andreea Paul, Alina Gorghiu și Adrian Năstase, sunt doar câteva nume de femei politician de pe la noi. Politicienele românce s-au remarcat fie prin clonț puternic, fie prin furt, fie prin prostie, fie prin urâțenie, fie prin nimic, altele prin scandaluri sexuale și doar câteva, foarte puține, prin profesionalism.

La ora actuală putem remarca 6 categorii mari de femei politician:

1. Cele în spatele cărora umblă vorba că s-ar afla persoane de sex masculin sau infracțiuni cu iz penal. Ba câte un Gușă, ba câte un Oprea, ba câte un Stolojan, ba câte un Băsescu, semnul de exclamare pus după un furt impresionant de fonduri europene sau interfața actului de corupție.

2. Cele în spatele cărora se află tot felul de securiști sau mafioți și care sunt atât de proaste încât te întrebi cum doamne iartă-mă nu uită să respire.

3. Cele în spatele cărora nu stă nimeni, duse de valul oportunității, nu foarte deștepte și nici foarte în niciun fel, umplutura cu gură mare.

4. Profesionistele care fie ajung cu păr alb la final de mandat, umilite, hărțuite și sictirite, fie își dau demisiile din partide și se apucă de gătit, fie se retrag scârbite din politică: ele sunt 1%. Nu știm unde se duc, când se duc.

5. Bomboanele cu burberry și tendințe suicidale.

6. În a șasea categorie intră fetițele cu animal print care vor să se facă Elena Udrea când vor fi mari.

Unora, din această ultimă categorie, le lipsește contextul, puterea, influența sau tupeul și stau “secretare” toată viața pe sub birouri de libidinoși tocind degeaba scările Parlamentului. Altele, bine susținute din spate, sunt culese sau reciclate de PSD, cum e fosta fetiță a lui Gabriel Oprea, ajunsă directoare la un centru cultural (hahahha) căruia PSD-ul i-a schimbat denumirea fix ca să intre această păpușică pe poziție de management. Fără concurs. Noaptea, ca să nu afle presa. Sau cum e nevasta cu țâțe mari și cur de 6000 de Euro a unui Ministru Pesedist, o Nimeni permanent invitată în emisiunile mondene, care a ajuns în consiliul de administrație a unei companii municipale sub conducerea Primăriei Capitalei, pentru că Firea.

Din a șasea categorie mai fac parte și alea care i-au urmat sfatul lui Sorin Ovidiu Vântu dând lecții de viață și succes pe facebook, și au luat întocmai cu asalt partidele politice. Dimineață și-au șters dermatograful gros de la ochi, și-au tras rochia mulată peste chiloții de discotecă și au pornit la ”servici” ca să “rezolve” dosare și să facă planuri împreună cu parlamentarii în supt ordinea cărora se află. Misiunea lor? Să găsească ”soluții”. Absorbante sau nu! Naivitate, prostie sau disperare ca să intri în politică de mână cu un boșorog burtos care dispune de tine? Nu cred că voi afla vreodată răspunsul.

Deși pare că la PSD s-au strâns toate leprele în sevraj de Prostamol, cu gheruțele în premanentă căutare de țâțe atașate la creiere mici, nu, puțopalmii nu-s toți doar la PSD unde domnul Negoiță era recunoscut pentru concursurile de frumusețe pe care le organiza cu dibăcie, ci sunt în absolut toate partidele.

Din nefericire, după tot ce s-a întâmplat la Colectiv, prostituția, amantlâcurile, obscuritatea, sclavia sexuală nu au mai apucat să iasă complet la iveală odată cu domnul Oprea. Înainte cu o săptămână de Colectiv (când a murit nevinovat un polițist care gonea ca să ajungă un Nimeni acasă la păpică și căldurică), începuse să se vorbească despre cat de împuțită e atmosfera în partide și cum sunt conduse de libidinoși de cinci zeci plus, cu mâinile lipite de câte o țâță de douăj de ani. Negoiță, care folosea agenții de modele pentru tineretul PSD și masca sub școli de vară plasarea de fete pentru greii partidului, nu este un caz singular.

Există doritoare de cariere în politică suficient de naive cât să creadă că doar la PSD se întampla așa, că doar la PSD poate Olguța Vasilescu să trimită autocarul cu “fete de la Tineret” lui Radu Mazare. Și la PDL lucrurile sunt la fel de clare. Roberta Anastase, înainte să fie președintele Camerei (adică al treilea om ca poziție în statul român după Președintele României și Președintele Senatului) a fost Miss Romania, singura ei performanță notabilă care să o recomande pentru politică. Dar ea este cea care a “reușit”, pe lângă alte fete care fac aceleasi compromisuri și rămân toata viața consiliere. Adica nu chiar toata viața, că pe la 30-35 de ani le schimbă grașii ăia scârboși care conduc partidele cu unele noi, dacă se poate cu niște studente in practică.

Stiți cum vorbesc marii bărbați ai neamului despre fetele consiliere și studentele în practică de la Parlament? ”Pe aia cine a adus-o aici?” – varianta intelectuală a adevaratei întrebări ”Pe aia cine o fute?”. Nici nu mai contează dacă fata da, ori ba. Și se stiu toate lucrurile astea și se vorbeste pe față despre ele ca fiind normalitatea. Apoi seara se iese în restaurante, în weekenduri sunt ședinte prin țară, apoi iar scoli de vară și de toamnă și de iarnă unde bărbații stau la masă, beau, mănâncă și discută politică înaltă, interesul național bineînțeles, și fetele sunt prin zonă, eventual dansează sau fac baie – dacă sunt la mare sau într-un loc cu piscină. Proba costumului de baie e foarte importantă. Atunci marii politicieni pot vedea mai clar viitorul politic al fetei, despre care se dezbate intens.

Cică la PNL, partidul tinerilor ”cool”, ți se prezintă din prima situația, exact ca în grupările de mafioți: ce trebuie să faci dacă vrei sa ajungi unde trebuie, ce ai voie să spui și cu cine ai voie să vorbești despre ce ai văzut. Despre unele femeile celebre din politică se vorbește folosind descriptorul ”ixuleasca e a lu’ cutărescu”, adică e menționat mereu Tăticul care a ”făcut-o mare”.

Ca să concluzionăm, ce e de fapt revoltător și al dracu de trist în ce privește condiția femeii în politică, e că modelele de succes sunt greșite, că aceleași practici se vor repeta și de acum înainte, că nu există rută alternativă. Ce faci dacă ai talent pentru politică dar nu te califici la niciun concurs de frumusețe? Ce faci dacă vrei în politică dar nu accepți să faci compromisurile pe care le-au făcut fetițele dinaintea ta?

E ultra-hipsteresc hashtagul #corupțiaucide. Corect ar fi să existe și hashtagul #corupțiafute. Dar oare vedem în ce lume coruptă trăim cu exploatarea sexuală a femeilor în politică? Așa cum se fac hărți ale corupției în țară, de ce nu se fac și hărți ale prostituției politice? Avem curaj să scoatem la lumină toate ”consilierele”? Dacă ne revoltă doctoratele plagiate, de ce nu ne revoltă și competențele ”consilierelor” marilor bărbați de stat?

Pentru că trăim într-o cultură machoistă și suntem crescute cu ”normalitatea” asta?

Și totuși, întrebarea rămâne: există femei de succes în politică sau doar păpuși gonflabile? Am zis de succes, nu fețe trecătoare pe care pică lumina o săptămână, ca apoi să aflăm că de fapt e implicată în afaceri dubioase cu statul.

Deci?

 

photo credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

5 Comments

 • Reply Aliss May 27, 2017 at 1:39 pm

  …nu stiu, nu cred…

 • Reply Viorela May 27, 2017 at 7:31 pm

  Dintre toate cele mentionate de tine stiu doar de una singura care si-a dat demisia anul trecut din politica din varful PNL si de scarba nu a mai candidat in toamna – desi avusese un singur mandat – ca ea tot urla ca pnl pica in cap si nimeni n-a bagat-o in seama. S-a dovedit ca a avut in final dreptate: andreea paul vass. Nu s-a apucat de gătit, ci de un think-tank INACO – Initiative pentru Competitivitate si de jobul ei academic. Si o vad f activa. De laudat. De ea stim ce gateste profesional. Asta mi se pare admiral.De restul?!?
  Iacob Ridzi stim ca e proaspat iesita din inchisoare si isi ingrijeste cei doi copii cu probleme destul de mari de sanatate.
  Elena Udrea se pregateste sa intre la zdup.
  Restul sunt in continuare pe teritoriul politic actrite in roluri secundare. Fie in Parlamentul European, fie in cel Romanesc.
  Cum de ai uitat de Raluca Turcan? Cea mai tare dintre tari, cu state vechi.

 • Reply Dragos May 31, 2017 at 12:12 pm

  FEMEILE SI POLITICA SUNT CA 2 SINE DE CALE FERATA MERG PE DRUMURI PARALELE SI NU SE INTALNESC NICIODATA
  EXCEPTIILE MAXIMUM 10 IN ISTORIA UMANITATII
  IN ROMANIA NU A EXISTAT PANA AZI NICI UNA PE BUNE
  LA BARBATI SITUATIA E LA FEL DE TRISTA NUMAI CURVE MASCULINE
  NICI UN BARBAT ADEVARAT
  NIMIC NU SE FACE FARA OAMENI MARI APUD GRAL.CHARLES DE GAULLE
  IAR LA NOI DE LA CAPITAN SI MARESAL NIMIC…
  POATE DUPA ANUL 3000 E.N. CINE STIE …

 • Reply druckerul din Mehala June 25, 2017 at 8:12 pm

  Mai sunt alea gen olguta , care stateau cam juma de ora sub biroul sefului s….d pixul lui Vadim , plecand apoi de la* servici * se intalnea cu cea mai buna prietena A Birchall , si ea o cautatoare de pixuri pe bancheta din spate…acum amandoua candidate la PM ( pixul meu ), dar nu o sa il dau ( votul )

 • Reply Mișu July 3, 2017 at 5:02 am

  Mie îmi e clar că oamenii normali au un job, muncesc pentru a-și întreține familia și nu se vor îmbogăți (material) niciodată. Cum la fel de clar îmi e că ăia de intră în politică o fac pentru că nu le place munca, nu sunt buni de nimic, dar vor să se îmbogățească rapid.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.