LOListice

Păsărica uscată cu sirop e alintată

Mar 12, 2017

Există pe internetul ăsta vast o specie de bărbat care știe totul despre femei. Domnule, este ceva extraordinar! Știe cum gândește o femeie, știe cum se simte o femeie, știe ce vrea o femeie și, mai ales, știe ce să spună unei femei. Nu, nu e psiholog, nu e nici feminist, nici ginecolog. Este o prostituată masculină dispusă să scrie orice vomă intelectuală pentru aplauzele unor nefericite, mimând că le înțelege. Scopul lui final? Să scoată lăbeli scriitoricești în variantă printată, pe bani.

Pentru a-și atinge scopul, Trimisul lui Dumnezeu pe Internet pentru Femei (adică TDIPF-ul) trebuie să își întrețină publicul și dă sfaturi în fiecare zi despre fericire, iluminare, bărbați sau sex și se autocitează postând citate din el însuși pe contu-i de facebook. Treaba TDIPF-ul, această mașinărie de filosofii eructate din prea plinul masturbărilor zilnice, e să scoată pe bandă fraze “eclatante” și pline de înțelepciune pentru publicul lui adorator.
Dar dacă treaba Trimisului lui Dumnezeu pe Internet pentru Femei o înțeleg, pe doamnele care aplaudă acest tip de labă intelectuală nu le înțeleg.
Dar am făcut un efort și am căutat să îmi imaginez în ce condiții m-ar emoționa până în străfundurile ființei frazele motivaționale de doi lei scrijelite de niște poptămași cu penița ca meduza: moale și gelatinoasă. Păi, dacă n-aș fi citit în viața mea o carte, atunci, da, m-ar răvăși profund scriitura diliior pretins cunoscători de femei. Sau dacă nu aș avea parte de sex, ceea ce ar înseamna că sunt ușor depresivă, că sufăr de incontinență urinară, acnee și dereglări hormonale, adică de vagin uscat. Cu alte cuvinte, dacă păsărica mea ar fi sfrijită și chinuită ca o stafidă atunci, da domnule, aș aplauda ca foca genul ăsta de inepții, pe care am simțit să le simplific și să le traduc, pentru că sunt foarte complicate intelectual. Astfel:

1.

Asta e profundă. Merge pe principiul “dacă apa e udă in pahar, e udă și în gură”. Schopenhauer
și Kant se frâng în morminte.

2.
Asta e de-a dreptul belea. Merge pe principiul “îi dai omului un deget și el îți suge toată pula”, adică femeia e fiinta supremă care dă totul boului de lângă ea, apoi chiar pe ea însăși, dar boul o dezamăgește, bineînțeles, pentru căca autorul nu are toate femeili parte în viață. Ghinion!

3.
Asta e simplă. Aici autorul zice că toți bărbații sunt porci. În afară de el care își încălzește pinguinul pe intuneric pentru marea evadare de pe Internet de a doua zi.

4.
Aici autorului îi e poftă de ceapă cu brânză. Dar îi era lene să meargă până la Mega.

5.
Aici autorul mărturisește că e un incult care citește cărți printre rânduri. Așa se explică și mizeriile pe care le scrie.

6.
Asta e profundă rău. E din NOIanul analfabetismului funcțional. E bine totuși că autorul învață grupurile de litere. Următoarea oprire: despărțirea în silabe.

7.
Auoleu, și asta e nemărginit de profundă. Merge pe ideea că femeia încă nu l-a cunscut pe autor, că abia autorul are pixul mare, așa cum doar el îl are. Autorului încă îi e poftă de brânză cu ceapă. Simte că explodează de poftă

8.
Aici autorul ar adăuga la brânza cu ceapă și niște usturoi. Îi e fomikă groaznică și de asta alege să mănânce rahat, pentru că e tot ce mai are prin casă.

9.
Ah, și asta e bună. Autorul tocmai a făcut o lăbuță mică și se simte neluat în brațe la țigara de după. Dezavantajul geniului pustiu.

10.
Aici autorul zice ca viitorul unei femei stă în bărbatul care o ține de mână. O logică imbatabilă exersată în ani mulți de stat cu mă-sa, care intra peste el în cameră și îl obliga să poarte izmene.

Auoleu, hai că mi-a vomitat creierul. Aceste citate aparțin mai multor tute masculine cunoscătoare de viață și de femei. Cancerul internetului dătător de sirop ieftin. Sirop lubrifiant pentru păsăricile uscate.

photo credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

12 Comments

 • Reply Mircea Rădeanu March 12, 2017 at 8:36 pm

  Deci, duamnă, femeie, Geniule care ești, din sufletu străfundului meu de obidit, îți mulțumesc pro fund!!! Mă simt răzbunat pentru fiecare grimasă pe care mi-am căpătat-o din partea unicelor, diafanelor și mirobolantelor care se regăseau în textele alea de doi lei. Pentru fiecare moment în care mi-a curs sînge din ochi citind (fără să vreau, pentru că eu de regulă așa citesc) texte distribuite de unii și unele de prin devorbacutine.ro , vulpesti specialiști în sensibilitate, adami cu jurnale, și mai ales radufconstantinești plini de tîlc. Am rîs pînă am crăpat! Thank you din suflet!

 • Reply Tudor Ted March 12, 2017 at 11:51 pm

  Bravo, ai mai năruit un mit sfânt al neamului. Așa ramâne nația asta doar în lacrimi… și fără sirop. Dar nu-i nimic: când tai un cap de-ăsta, răsar încă zece și mai breze! Daca mai ai, sa ne mai dai!

 • Reply Phidas March 13, 2017 at 4:30 am

  Imi place titlul! 🙂

 • Reply Dan March 13, 2017 at 6:42 am

  Asa e. Sunt multi care scriu ce trebuie sa faca femeile. Dar cine sta sa-i citeasca? Eu prefer ce scrii tu 🙂 . Iar m-ai binedispus, chiar daca e luni dimineata.

 • Reply big john March 13, 2017 at 9:25 am

  Dar dacă treaba Trimisului lui Dumnezeu pe Internet pentru Femei o înțeleg, pe doamnele care aplaudă acest tip de labă intelectuală nu le înțeleg……ha ha ha 🙂

 • Reply Ana Maria March 17, 2017 at 4:48 am

  Stimabilă Corina, de mult așteptam să citesc un astfel de articol. Am evitat de multe ori să-mi spun părerile public, pentru că mi-au sărit în cap duduile de 15 ani fane 50 shades care se cred femei. Astea-s filosofii pe care într-un moment de optimism le-aș cataloga drept de „radio șanț”, dar nu merită titlul. Eu una sunt „fană” și a postărilor cu flori alături de mesajul:„Bună dimineața! Hai la o cafea!” :)).

 • Reply Andreea April 30, 2017 at 2:34 pm

  Multe adevaruri sunt in acest articol. Felicitari!

 • Reply Drek April 30, 2017 at 3:15 pm

  Vocabularul de “cartier” are mai nou priza la anumita categorie de cititori…este bine….si antena 3 are fan club . Pacat însă că va vindeți atit de ieftin pentru a avea un anumit număr de cititori. Altfel,mai rațional,mai profesionist nu merge?in speranta de a citi articole si opinii mai de calitate.

  • Reply Paul April 30, 2017 at 5:09 pm

   Mai e puțin până vine pensia, nu?

 • Reply Diana Scarlat April 30, 2017 at 5:41 pm

  Normal că trebuia să fie și un pudibond care s-o-njure pe autoare, dar mai interesant decât faptul că înjurăturile vin de la un potențial autor de cretinisme, precum cele descrise în text, e demența cu Antena 3. Ce legătură are un text critic, pe orice subiect, cu orice tip de limbaj, cu Antena 3? S-a țicnit toată lumea în țara asta atât de grav, după campania de demonizare, încât acum asociază fiecare tot ce nu-i convine pe lumea asta cu Antena 3, deși niciunul dintre cei care fac asta nu se uită la Antena 3? Totuși, există viață și după Antena 3, chiar și pentru pudibonzi anonimi! Nu-mi plac pudibonzii, mai ales când se ascund în anonimat. Deci, dragă derek, ia-ți, te rog, o oaie! Dintre Miorițele care au făcut istorie, recent, pe Bosfor. Despre ele s-a scris că au sânge suficient și poate așa o să-ți dezvălui identitatea când mai comentezi!

 • Reply Geo May 1, 2017 at 8:29 am

  Mai nou, femeile gandesc si se manifesta vulgar, agresiv, de parca tind sa ia locul barbatilor, intr-un final. Puterea femeii izvorata din sensibilitatea ei a ramas mit, istorie, pentru cine isi mai aduce aminte de ce inseamna cu adevarat femeia.
  Fenomenul se manifesta si in randul celor care dau feedback taios la brainwash precum siteurile penibile amintite mai sus(unde barbatii parca stiu din ce in ce mai multe despre femei, tinzand sa le ia locul), incat devine evident ca ambele tabere sunt de fapt victimile aceluiasi curent de destabilizare emotionala, etica si morala a genului. Deh, a stii sa fii cu adevarat barbat sau femeie e din ce in ce mai greu, imposibil in cat mai multe dintre cazuri.

 • Reply alexei July 25, 2017 at 11:37 am

  domne, incerc sa ma opresc din ras – ca sa nimersc “nijte” taste. colosal text – sunt gelos – ca mi-ar fi placut sa scriu eu treburile astea. frumos tare…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.