Antifeministice

Lăbarul de internet și tuta în căutarea iubirii adevărate

May 17, 2017

De ce devin bărbații misogini? Nu, nu din cauză că unele femei sunt proaste, deși este adevărat, unele sunt atât de proaste că își pun chiloții invers ca semn împotriva uitării de a executa actul respirației, ca să nu facă dracului accident vascular la creier! Dar, deși sunt o grămadă de tute pe lume absolut convinse că nimeni nu observă cât de false sunt genele care le intră în supă sau că bărbaților le place “pe bune” să îi zgârii pe spate cu unghiile de plastic, nu, nu ele sunt principala cauză a misoginismului. Printre alte cauze mult mai importante ca asta, desigur, ca să nu facă femistele infarct. În următoarele paragrafe ne vom opri asupra unei cauze superficiale.

Astfel, unul dintre motivele pentru care bărbații detestă femeile sunt tot bărbații. Mai precis acei purtători ilegali de penis decorat cu 2 globulețe de Crăciun, ăia cărora Dumnezeu le-a greșit sexul fiindcă, într-un moment de neatenție, când probabil Ăl de Sus se lăuda în sinea lui pentru o pereche perfectă de țâțe, a avut o scăpare gravă: poptămașii. Pe poptămași, în loc să îi facă gospodine ratate duhnitoare a ulei ars, i-a așezat la categoria “aproape bărbați”, le-a pus puțulică, niște ouțe mici, le-a dat doar fibră de internet, două mânuțe ca să se țină de părul de pe mâini și i-a trimis în lume ca să scrie pentru și despre proaste.

Aceste păsărici masculine, poptămașii, sunt o rușine pentru genul masculin. Eu, dacă aș fi bărbat, aș intra în pământ de jenă că ăștia se autointitulează “bărbat” ca mine. Ipoteza mea e că au luat anticoncepționale de mici și s-a umflat estrogenul în ei, ca cereala udată cu mult lapte. Mama lor a fost cam iresponsabilă și a lăsat blisterul de Diane nesupravegheat pe noptieră, că mai bine estrogen decât heroină în scara blocului, când rămâneau poptămașii singuri cu cheia de gât. Doamne fereste, exista și riscul să se spânzure la intrare!

Pe hormoni și cu poftă permanentă de rahat, poptămașii își dau cu părerea despre viață, despre femei, se autoflatează cu titluri pompoase gen “psihologi” și sunt mari “scriitori” de vome intelectuale, pe care numa fetele de la școala specială de mani-pedi îi pot aprecia la adevărata lor valoare. Adevărul e că, într-o lume de bărbaţi gen Măruță șau Capatos, e greu să nu găsești pe internet tute masculine sensibile, care să înșire cu lacrimi de mărgăritar filosofii eructate din prea plinul masturbărilor zilnice. Pentru că poptămașii sunt experți în dragoste bine făcută cu mâna dreaptă, cea născătoare de fraze pline de înțelepciune, dedicate absolventelor băloase la inteligență fără frecvență.

Problema nu e că acești poptămași sunt cancerul gramaticii și moartea iq-ului, că de ăștia avem o grămadă și în politică, ci că multe proaste sunt dispuse să asculte cu capul dat peste ochi niște impostori de o nesimţire crasă, să creadă în iubiri nemaivăzute și în bărbați pe cai albi: “Dacă ne-am iubi sub apă, îți dai seama ce greu ți-ar fi să fugi de mine?” zice un citat poptămășesc.

Băh, ești prost? Nefericitele și-au pus deja 2 degete sub bărbie, au stat câteva clipe să se gândească: “bă, de asta nu îmi gasesc eu marea dragoste, în loc să pup broscoi râioși în Herăstrău, trebuia să-i caut sub stratul de petrol din Marea Neagră!”. Apoi proastele se duc la prieten, soț sau iubit și i-o bagă p-asta cu fugitul pe sub apă. Și omul, normal, sănătos la cap, se uită la ele și îl scoate pe Moromete la suprafață “Mai dă-te, fă, de-aici!”.

Apoi, părăsite, tutele găsesc un bemveu pe stradă, își fac un selfi lângă el și postează un citat poptămășesc de mare tristețe filosofală “Decât să te iubesc, mai bine te înecam, căci dragostea e mereu udă și adâncă!” și pleacă din nou în căutarea iubirii adevărate. Și iar dau peste vreun ghinionist căruia îi servesc citate poptămășiste, care om are ghinionul să mai dea peste încă 5 tute fane de platitudini și uite așa ajunge omul misogin. Din vina cui? Din vina masturbatorilor de pe Facebook care vând praf de iubire adevărată în ochi. Așadar, dragi bărbați, la prima întâlnire întrebați-o care e citatul ei preferat.
Iar dacă recită vreun poptămășism, ei bine, se putea și mai rău: să îi placă Ion Iliescu.

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

36 Comments

 • Reply bircea madea May 18, 2017 at 4:34 am

  si tu in care categorie te incadrezi, mami ?

  • Reply corina May 18, 2017 at 4:45 am

   Dacă o cauți pe mă-ta, vezi în sufragerie.

 • Reply Iți biți May 18, 2017 at 5:39 am

  Citatul tau preferat?

 • Reply Iți biți May 18, 2017 at 5:44 am

  Daca nu existau personajele astea? Despre ce scriai? :)…astept aprobarea comentariului, dragut!

 • Reply Tim May 18, 2017 at 5:50 am

  Nu numai ca esti proasta esti si cum e neamul romanesc, semintia asta scelerata care a intrat in razboi alaturi de germania din cauza de acte de cavalerism ale lu’ Ion Antonescu: nazista. Chill the fuck out lady, esti la menstruatie, este?
  Stiu, e greu viata… dar esti o victima, oamenii sunt ceia ce se sunt si nu cum ii vrea societatea comunista din care te-ai infruptat ca idei si concepte desi nu mai o recunosti… sau cum ii vrei tu sa fie :)) . Nu ma intereseaza ca ai avut o zi grea… poate pe alocuri sa ai dreptate, cu-i pasa? Poate ca la tine place Ion Antonescu… ceia ce e si mai grav…

  • Reply corina May 18, 2017 at 6:18 am

   Ai rămas fără pastile. Păcat.

   • Reply Tim May 18, 2017 at 6:43 am

    Mie chiar imi e mila de unii oameni la modul sincer… dar e vremea ca voi romanasii sadea sa va trezitii din bezna ignorantei si a nazismului… au trecut doua razboaie mondiale starnite de ura, comparatii aiurea, xenofobism, homofobism, feminsim si alte curente omenssti… voi chiar nu va mai va reveniti dupa nazism si vad ca va place…

    • Reply Bogdan May 18, 2017 at 10:05 am

     Esti prost tare cumetre. Semidoct d-ala grav, la un articol despre blogeri emasculati ai reusit sa bagi: Antonescu, comunism, nazism, WW2, xenofobie, homofobie. Da ia lumineaza oamenii, ce treaba a avut feminismul cu razboaiele astea? 🙂 Ai indesat tot ce ai aflat de la Discovery. Nu era mai simplu sa lasi un citat? 😉

     • Tim May 18, 2017 at 10:43 am

      Ma… era cam de dimineata, nu imi bausem cafeau… poate am exagerat dar…
      In fine, imi cer scuze daca am gresit cu ceva. OK?
      Eu nu suNT roman, tara asta mi-a luat ce mi-a fost mai drag pe lume si din pacate inca trebuie sa coexist aici cu voi, nevermind. Insa sunt om si ma manifest unoeri prea tare… atata timp cat voi ca romani sunteti condamnati ca si tara totalitara de catre cedo si inca va incolonati spre v si spre ideile vechi si imbacsite ale v si uraiti sinceri pe aia de stanga atunci e o problmea cu voi romansii…
      Nu o cunosc pe Corina si da, poate am gresit… ca nu am dezbatut pe text. Sorry, bye!

    • Reply Cristian Zamfirescu May 18, 2017 at 6:20 pm

     TIM, stai linistit! Pentru unii suntem prosti. Nu e nevoie sa-ti pierzi timpul sa le raspunzi. Afla ca suntem mult mai presus decat personaleje astea autoconsiderate superioare si mai afla ca ei intotdeauna vor avea o problema: rautatea. As propune ca BOGDAN sa-si gaseasca de munca si nu va mai avea timp sa ne jigneasca. O seara linistita, man! 🙂

   • Reply Valeriu Dituleasa May 18, 2017 at 8:09 am

    Nu, nu e pacat. E normal. Daca ia cu pumnul…

   • Reply Ana May 18, 2017 at 8:46 am

    Daca ea e la menstruatie, tu ce scuza ai?

   • Reply Cristian Popescu July 9, 2017 at 9:50 am

    Dacă Mareșalul era nazist , TIM nu mai scria elucubrațiile astea …TIM nu ar mai fi existat

  • Reply Radu May 18, 2017 at 12:05 pm

   Ce te-ai atacat asa mai comunistule? Esti din categoria “aproape barbati” si esti disperat ca te-a deconspirat? Ce treaba are articolul cu nazismul si Antonescu???

  • Reply Erich May 22, 2017 at 5:22 am

   Selfiu ala de obez si gramatica ta de agramat fac orice alt raspuns irelevant.

   • Reply Tim May 26, 2017 at 6:57 am

    @Erich, bine ma perfectule… ce sa zic… crezi ca eu sunt victima societati sa trag de fiare pana intru vrie asa de proba. Si nu sunt roman, si da am agramat acolo cu succesuri ca era la baza scrisul, la caterinca asta de dimi la prima ora… asa ca stai dreaq jos acolo si vezi-ti de tine romanas fudul!

 • Reply El Alquimista May 18, 2017 at 7:36 am

  Oau, mama-mama! Ce au sarit de cur in sus amatorii de citate de doi lei. Ia, hai, mars si mai lacrimati la un “nu plange pentru cei care nu ar varsa nicio lacrima pentru tine” si mai meditati un pic pe marginea “totul este trecator: timp, momente, prieteni sentimente”. Sau poate va plac din alea cu invidie, barfe si dujjjmani.
  E filozofii pro-fund-e, nene.

 • Reply Queen B May 18, 2017 at 9:32 am

  Corinuta, esti nefututa?

  • Reply corina May 18, 2017 at 9:36 am

   Dacă eu sunt futută sau nu, este irelevant. Dar ce este interesant este că toate gunoaiele comentează sub pseudonim. Lașitatea asta mizerabilă duce la o singură concluzie: tu nu ai cu ce, chiar dacă ai vrea.

   • Reply Radu May 18, 2017 at 12:01 pm

    :))) Buna replica!

    Foarte bun si textul. Felicitari!

 • Reply Simona May 18, 2017 at 9:45 am

  :))) “poptamasism”… Argumentele sunt, in mod ciudat, irefutabile si, ca idee, modul in care ai expus ideile este way to high, “inteligentistic” vorbind

 • Reply VON May 18, 2017 at 10:17 am

  Şi eu postez sub pseudonim, care-i problema? Numai că aceste gunoaie care nu sunt în stare să rumege o idee şi să comenteze pe marginea ei îşi inversează orificiul excretor şi scuipă cu fecale autorul ideii fără să facă minimul efort (asta pentru că funcțional nu este posibil…) să înțeleagă ce a vrut să exprime.
  Dragă Corina, keep on rockin’ pen’ că you rocks! Pentru restu’, cităm piesa celebrului ansamblu vocal-instrumental Darkthrone : FUCK OFF AND DIE!
  Bai dă uei, căcaților, nu sunt preten cu dra.Corina, nu o cunosc dar îmi place la nebunie curajul cu care scrie ceea ce scrie. Din păcate, sunt prea puțini care fac asta tocmai că nu mai au loc de voi, gunoaielor care sunteți nişte gunoaie!

 • Reply Ciprian Lospa May 18, 2017 at 10:57 am

  M-am tăvălit de râs prin pizdele ăstora care s-au simțit jignite, așa ceva mai rar, o femeie care să scrie și altceva în afară de articole despre hăinuțe, ojă și texte de la care să mi se umple pula de lacrimi.

 • Reply dan May 18, 2017 at 12:08 pm

  atata timp cat o sa existe tute, o sa existe si barbatii astia cu iq sub mediu care sa le exploateze prostia si sa le scarpine sub barba, ca atata pot…cu o prajitura la cofetarie, falsa empatie si 2 citate, tuta-i pe spate :)…bravo, bun articol 😉

 • Reply Valentin May 18, 2017 at 12:45 pm

  Du-te băi de aici, că ești belea! RESPECT CORINA! 😂 😂 😂

 • Reply Alex May 18, 2017 at 2:35 pm

  Rock on , never give up or shush your ideas, Corina.
  Pe bune acum, alta treaba nu aveti ? Inteleg ca nu va place modul sau ideea exprimata , dar faptul ca doar prin injurii va puteti exprima, spune multe .

 • Reply John jhn May 18, 2017 at 2:42 pm

  Haidi bre, sper ca deja scrii la urmatorul da?? Pace!

 • Reply Alina Prodan May 19, 2017 at 9:28 am

  F misto articolul:) putem sa jur ca i scris de un barbat! 🤣
  Treaba cu misoginismul…hmmm, eu cred ca din pacate tine tot de frustrari personale si alegeri proaste, neasumate!

  • Reply corina May 19, 2017 at 11:27 am

   Cum scrie un bărbat? 🙂

 • Reply Bogdan May 19, 2017 at 5:53 pm

  Nu te cunoșteam înainte, dar după textul ăsta sunt fanul tău. Pt mine a fost refreshing. Și faptul că ai făcut referire la Moromete, unu din personajele mele preferate, a fost cireașa de pe tort. Să ai spor la scris, și să nu exagerezi cu AC-ul că dăunează încheieturilor.

  Off-topic. Cum plm s-a ajuns la nazism și comunism după articolul ăsta? Ironic că un țigan care se plânge de nazism în România se poartă ca un nazist.

 • Reply mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 67) May 21, 2017 at 5:27 am

  […] Și cică nu există iubire adevărată; […]

 • Reply Horea May 22, 2017 at 4:19 am

  Un articol despre barbati pizdificati! Respect Corina.

 • Reply supravietuire A-Z June 1, 2017 at 9:28 am

  sa fii misogin e necesar. femeilor serioase le plac misoginii.

 • Reply Catalina June 26, 2017 at 3:35 pm

  vaii ce-am mai ris!!! am citit recent un post de pe un blog cu subiect identic, altfel scris, dar tot simpatic:))

  http://pindicghiocel.blogspot.ro/2013/11/ghiceste-ma-si-te-iubesc.html

 • Reply Poptamas-El August 21, 2017 at 9:12 pm

  Vai! Imi zuruie outele de la atata ras! :))
  Revenind la lucruri serioase insa, marturisesc cu manuta pe inima ca sunt pe lumea asta femei pentru care m-as lasa de masturbare.

 • Reply Ce mi-a mai plăcut pe internet (7) – Alina Valentina Mihai February 18, 2018 at 1:00 pm

  […] 6. Lăbarul de internet și tuta în căutarea iubirii adevărate […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.