Urticarii politice

Japița “persecutată politic” a încasat din banii noștri peste un miliard două sute de milioane de lei

May 28, 2017

În timp ce noi dezbatem și analizăm ce rahat mai mănâncă naziștii de la Coaliția pentru Apărarea Găurii Curului, Sebastian Ghiță a fost eliberat din arest, în Serbia, după ce a platit cauțiunea stabilită de instanța sârbă- 200 000 E. Adică banii lui de semințe negre, sărate.
Cică Sebi e sub control strict și nu are voie sa parasească Belgradul: trebuie sa se prezinte de două ori pe lună la poliție, pe 1 si 15 ale lunii iar autoritatile sarbe i-au confiscat pașaportul. Hahhahahaha Asta a fost chiar haioasă.
Sebiță a zis în Serbia, acolo la judecători și procurori, mai precis acolo unde are câteva afaceri profitabile, că este persecutat politic. Hahhahah (e o dimineață amuzantă). Iar avocatul lui Ghițulină a depus o solicitare prin care cere să îi fie revocată măsura arestului preventiv și să fie înlocuită cu cea a arestului la domiciliu. Adică cere permisiunea ca Ghițulină să huzurească cu durere la pulă.
Ce, mă, credeați că Jăpițel nu putea să fugă mai departe de Belgrad? A mers și el unde are prieteni și unde nu-l extrădează nimeni.

Japița “persecutată politic” a avut peste 350 de contracte cu statul. În total, firmele lui Sebastian Ghiţă au încasat de la ministere, servicii, regii şi companii de stat peste un miliard două sute de milioane de lei. Din contractele câştigate cu ministerele sau serviciile ce ţin de siguranţa naţională, a încasat peste 200 de milioane de lei, prin 24 de contracte. De la Sănătate şi Educaţie, Ghiță a primit aproape 35 de milioane de lei , fără TVA. De la Ministerul agriculturii, Jegul a cules 26 de milioane de lei.
De la Ministerul de Interne au intrat în conturile lui Sebastian Ghiţă aproape 160 de milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de comunicaţii. Doar de la Jandarmeria Română a încasat 16 milioane de lei pe un sistem de e-learning, în timp ce un alt contract de dezvoltare a reţelelor de voce din Ministerul de Interne a costat aproape 17 milioane de lei, fără TVA.

Bun. Acum, această jigodie e “persecutată politic”. Din averea lui, calculați cât înseamnă cauțiunea de 200 000 de euro.
În timp ce ne pleacă medicii iar profesorii se fac taximetriști, Băieții delapidează România. Ăsta, care a supt o avere pe sănătatea și pe munca noastră, împreună cu imbecilul ăla de la Hexi Pharma, care cică s-a sinucis, ăștia nu sunt niște simpli tâlhari. Ăștia, împreună cu politicienii cu care și-au împărțit banii au comis crime împotriva umanității.


Related Articles

Facebook Page

2 Comments

  • Reply alex trust May 28, 2017 at 7:15 am

    politia nu il vrea prins, serviciile la fel, statul roman actual nu prea vrea sa auda, iar serbia este recunoscuta pt afinitatea statului fata de fugarii din EU. e un dosar greu care se va termina in ani de zile pana cand ghita va ramane fara resurse si sprijin politic.Ghita e o personalitate slaba, nu poate sta mult timp UG, el nefiind un infractor “as usual”care isi asuma infractiunea si ia in calcul fuga sau puscaria. asia fac jepci statului roman, nu fura. Furtul e mult mai greu.

  • Reply OM July 28, 2018 at 3:28 pm

    Cum ziceam: mă piș pe ăia care se pișă pe el de vot.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.