Zâne cu coaie

Făt Scârbos, primul expert în frumusețe feminină

Aug 12, 2017

Băi, nene, e plină lumea facebookului de bărbați potenți, frumoși, deștepti, carismatici dar, mai ales, de cunoscători de femei. Nu mai ai loc de ei pe internet, oriunde te învârți apare unul din ăsta care te pune imediat la punct dacă i se pare că ai celulită pe fundul pe care nu ți l-a văzut niciodată. Bărbatul ăsta perfect știe apriori totul despre tine, te miroase de la distanță prin pixelii laptopului și ar putea înșira fără probleme ce defecte ai, ce minusuri, ce slăbiciuni și, ca un gentleman, îți poate da și sfaturi despre cum poți deveni o păsărică mișto, pe placul lui.

Crema din Croissantul lui Dumnezeu pe invers e expert în femei și îi recunoști ușor profilul de bărbat adevărat atunci când comentează la o poză/campanie în care este promovată frumusețea naturală, fără fotoshop sau modele anorexice. Făt Scârbos se va arăta fără îndoială scârbit de lipsa “esteticului”, se va da cu curul de pământ că rotunjimea țâțelor a fost îngropată sub corectitudinea politică a unor cuvinte fără valoare, de tip “inteligență, talent, creier”, ne va umple pe toate cu judecăți de valoare, apoi va trânti capacul laptopului și se va duce să o fută pe Miss Univers. Pentru că, nu-i așa, un astfel de bărbat care le știe pe toate și pe toate le cunoaște, expertul în frumusețea feminină, împărțitorul de păreri pe marginea esteticului, are referințe solide din viața reală, a lui, despre frumos.

Este cel puțin seducător ca Adonis, iar la braț stă atârnată și topită Adriana Lima. Sau cel puțin așa ar fi normal, dacă tot ne apucăm să judecăm aparențele prin lupă. Da’ de unde!

Toți libidinoșii scârboși sunt experți pe internet în femei. Îl vezi scriind texte în care analizează milimetric buze, craci, fund și sâni cu tupeul spărgătorului de semințe care uită să sape șanțul pentru care e plătit. Cunoaște femeia de pe Facebook ca pe propria palmă și nu uită niciodată să întrebe, atunci când comentează la un articol despre fizica cuantică, dacă autoarea “și-a pus” țâțele, buzele sau curul. Este de o vigilență de nedescris, ochiul agil nu iartă nicio abatere de la standardele 90-60-90. Dacă ai nenorocul să dai peste contul lui de Instagram, retina îți va fi compromisă: grasul gușat e expert în selfiuri și nu scapă nicio ocazie să își arate chipul hâd. Hobbiul lui este masturbarea, dar își bagă în față nevasta cu mustață și copiii pentru a poza în famillistul convins, cu principii solide despre viață și univers.

Când îți comentează la vreo poză sau un status, parcă simți pe piele dâra lipicioasă pe care o lasă un limax pe asfaltul uscat. Pentru slinos, orice ocazie e bună ca să își demonstreze abilitățile în arta seducției pe internet și e convins că cei 20 de centimetri imaginați și imaginari ar pune-o în genunchi chiar și pe biata Claudia Schiffer, nu înainte ca proasta să treacă mai întâi pe la bucătărie ca să-i facă o ciorbă.

Libidinosul e mare scriitor de compuneri de clasa a cincea, știe la perfecție cum ar trebui să fie “femeia belea”, iar tot ce nu intră în standardele lui de frumusețe- conform revistelor de sub pat- trebuie aruncat la gunoi cu zgomot. Puțopalmul e acompaniat întotdeauna de câteva foci care bat din palme ori de câte ori Zeul Șuncilor face vreo victimă. Nu, nu vă gândiți la romantism, victimă înseamnă aici femeia care l-a ignorat iar el a băgat-o în troaca cu porci devenind astfel subiect de trashing.

Vă e cunoscută această tipologie a Slinosui Expert în Femei și în Frumos? Uitați-vă în jur, e ăla care face spume la gură atunci când cei “20 de centimetri” declarați pe internet nu se adună în viața reală nici măcar de-un castravete cornișon.

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

1 Comment

  • Reply VON August 15, 2017 at 6:51 am

    Încă o dată “Bravo”! Din ciclul “Țăranul, la oraş e cel mai prost animal” continuăm linia melodică în tonul binecunoscut … De ce oare ne încăpățânăm să numim toate animalele bipede “oameni”? Indiferent de posesia părților anatomice cu scop de reproducere, masa imundă şi generatoare de scârbă a speciei umane nu este nimic altceva decât o turmă gregară, animalică şi bună pentru nimic altceva decât să consume resursele planetei şi să lase doar gunoi în urmă … indiferent că e fizic sau virtual. Nu ar trebui să ne mai mire nimic … iar de schimbat ceva doar o plagă de proporții apocaliptice, un cataclism global sau un război nuclear total ar mai putea face ceva în momentul de față pentru că celor ce au curajul să spună adevărul în față li se aplică eticheta de săriți de pe fix ş.a.m.d. … Pe de-o parte e mai bine aşa … pentru că Giordano Bruno a fost ars pe rug când a spus adevărul despre mişcarea Pământului în jurul Soarelui … NON SERVIAM !

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.