Zâne cu coaie

Există o javră mai mare decât un popă prefăcut? Da, “scriitoarea” de pe site-uri ortodoxe

May 3, 2017

Când zici de prea multe ori “mulți proști pe lume, ferească Dumnezeu!”, în cele din urmă n-ai cum să nu ajungi imun la cretini. Vezi cretinul, înregistrezi activitățile cretinului, suporți repercusiunile acțiunilor cretinului (căci din păcate cretinul are gașcă mare și e foarte vrednic, mai ales în zilele de vot), te crucești cu limba până ajungi la performanța de a înnoda coada de cireașă și speri să supraviețuiești în bula ta neatinsă de cretin.

Dar cum stăteai așa în bulă, numa ce primești un link în care și-a vomitat creierul o cretină. Fix, dar fix când te credeai un maestru zen imposibil de râcâit de cretinul insistent, iată că, nu-i așa, cretinul reușește să-ți mai smulgă un dulce “futu-vă-n gură de imbecili!”

Dar să o luăm cu începutul. Am fost întrebată în diverse ocazii de ce sunt atât de pornită împotriva popilor și clericilor ortodocși, după cum se vede aici și aici. Povestea e simplă. Am o verișoară de vârsta mea. Deși dădea semne  de izolare sociala, avea interes crescut pentru idei abstracte, filosofico- religioase, oculte, desi isi neglija igiena si aspectului fizic la varsta la care fetele sunt foarte cochete, desi era anxioasa si se purta ciudat, părinții ei au pus aceste semne pe seama tinereții tumultoase, plină de dezamăgiri și șuturi în cur si nu au consultat nicun medic. Intr-o zi, verișoara mea a dispărut, îmi aduc aminte că eram amandouă în anul 4 de facultate. A lăsat un bilet cu “mă duc să îl caut pe Domnul, nu mă căutați”. Inutile eforturile lui taică-său și ale maică-sii de a o găsi, timp de 6 luni pur și simplu s-a evaporat de pe fața Pământului. După aceste luni de agonie, poliție, declarații, piste false, părinții afla că se află la o mânăstire de lângă București. Merg imediat după ea, o gasesc cu 20 de kilograme mai slabă, cu păduchi, ștergand podele mânăstirii și cersind. Niciun călugăr sau preot nu a alertat poliția. Părinții o duc imediat la medic iar diagnosticul este: schizofrenie. La ceva timp după întoarcerea acasă, fata reușește să scape într-o duminică de sub supravegherea familiei și ajunge la Mitropolia din oraș unde cere să fie exorcizată. Oraș mic, lume puțină, se întâmplă ca un fost coleg al tatălui ei să fie de față, sună și anunță că fata tocmai ce este exorcizată. Tatăl ajunge într-un suflet, dar nu are cum să intervină în procesul de exorcizare pentru că ea este în plină criză iar preotul îl respinge. Unchiul meu profită de un moment de liniște, reușește să îl tragă pe popă de-o parte, îi dă 300 de dolari ca să îi spună fetei că diavolul a ieșit din ea și că este în siguranță. Îl mai roagă să o sfătuiască să meargă la medic și să își ia pastilele, lucruri la care era profund reticentă. Popa, cu banii în mână o asigură pe fată că gata, după exorcizare e ok, diavolul i-a parasit trupul.

Acesta a fost episodul care m-a lămurit complet despre activitatea și harul unor jegoși cu sutană. În aceste condiții, știind de ce sunt capabili unii popi, mai ales ăștia care mulg bani de pe sărmani și își pun bărbile împuțite pe clopote de juma de milion de euro, cum să nu îl fuți în gură? Sunt convinsă că unii dintre ei sunt în stare să te îngroape de viu doar ca să încaseze banii de înmormântare.

Revenind la cretinii noștri, în linia javrelor care îndobitocesc cu bună știință nefericiții se mai află și tuta ortodoxă de internet. Tuta ortodoxă este mare scriitoare, cunoscătoare de legi dumnezeiești, pupincuristă de popi, măncătoare de căcat despre copiii bolnavi și părinții lor. Care copii bolnavi, zice ea, sunt pedeapsă pentru părinții păcătoși.

Dar să luăm lumină de la Elena J, haznalistă la celebrul site ortodox ganduriDinOrtodoxie.morțiiVoștriDeImbecili (nu am să pun link pentru că nu vreau ca jegurile astea să monetizeze traficul).

Iată ce ne zice ortodoxa Elena J. despre copiii născuți când nu vrea pizda ei: “Copiii zămisliți în posturi, în sărbători, fără cununie, sau când părinții sunt beți, aceștia se vor naște bolnavi, rahitici, neascultători sau vicioși. Căsătoria a lăsat-o Dumnezeu pentru naștere de prunci, nu pentru satisfacerea poftelor și plăcerilor trupului. Unii aleg la tinerețe să se distreze, folosind tot felul de metode contraceptive, și abia când decid ei, să facă copii – dar acești copii nu sunt binecuvântați, pentru că trebuie să-i faci când ți-i dă Dumnezeu, nu când când vrei tu. Când vei vrea tu, s-ar putea să nu-ți mai dea Dumnezeu. Ei ar vrea să simtă numai plăcerea, iar când intervin copiii, îi omoară, nu vor să știe de greutăți, responsabilități. Păi se mai poate numi aceasta iubire între soți? Ei dovedesc mai degrabă egoism, lașitate, hedonism.” Deși îți vine să-i spui autoarei “marș, fă, tuta proastă!”, să încercăm un: de unde știi tu, Eleno, ce vrea Dumnezeu, de unde știi tu ce și cum trebuie să fie iubirea între soți, de ce copiii trebuie să vină unde și când se nimerește, de ce nu e bine să fii fericit și să îți placă să trăiești și, per total, de unde ai tu atâtea cunoștințe medicale astfel încât să stabilești cauzele bolilor unor prunci nevinovați, Eleno, mânca-ț-aș creieru ăla al tău mare, că îmi aduci aminte de aia care a zis celebrul “cancerul și-l face omul cu mâna lui”.

Trecem mai departe la următorul paragraf: “Foarte mult contează momentul zămislirii, căci dacă acești copii sunt zămisliți în posturi, în sărbători, fără cununie, sau când părinții sunt beți, aceștia se vor naște bolnavi, rahitici, neascultători sau vicioși, și vor avea de suferit atât ei, cât și părinții și rudele lor. Pe de altă parte, dacă părinții știu să se înfrâneze, sunt cumpătați și virtuoși, și zămislesc copii în zilele îngăduite de biserică, aceștia vor fi o binecuvântare și o bucurie pentru părinți. Acești copii vor fi sănătoși, ascultători, virtuoși, și folositori întregii societăți, căci devin doctori, învățători, sau preoți.” Aha, deci Elena J. e și prezicătoare și om de știință 2 în 1. Ea știe sigur că, spre exemplu, un copil născut dintr-un cuplu care se iubește cu pasiune și se fute în draci în postul Paștelui, după o noapte în club în care au băut, va ieși bolnav, prost, handicapat, rahitic, idiot iar din cuplul care se fute cu basma în cap și plapuma peste ochi va ieși un viitor popă. Ț-ar capu ăla al dracu, Eleno, că deșteptă mai ești!

Trecem mai departe. Zice Elena J.: “Mulți se întreabă și se miră cum din aceeași părinți ies copii sănătoși, iar alții bolnăvicioși, ori cu handicap. Răspunsul îl aflăm de la sfinții părinți: momentul zămislirii pruncilor și viața curată / necurată a părinților sunt factori importanți și decisivi. Din niște părinți vicioși, bețivi, tutunari și desfrânați, cum pot ieși copii buni? Vor fi și ei asemenea.” Elena J, la cât e de inteligentă, putea să lucreze la NASA, dar uite că suge tastatura pe acest site științifio-medical unde învață viitorii părinți cum să trăiască ca să nu se procopească cu un copil vicios, bețiv, tutunar și desfrânat.

Eleno, nu îți e rușine, japiță? Nu îți e silă de tine când debitezi atâtea inepții?

Știi care e problema, măi, Eleno? Un om normal nu ajunge niciodată pe site-ul vostru de lepre nesimțite, iar dacă ajunge, râde de se cacă pe voi. Problema o reprezintă aici cei 159 000 de labili psihic care se uită în gurile voastre de cretini și cred că fericirea este un păcat. Cum este și verișoara mea, care ar crede toata mizeria pe care o promovati.

Leprelor, voi care scrieți lăbărelile astea jignitoare de creier, vouă și popilor care îndrugă discursurile astea naziste nu vă e jenă? Nu vă e frică că faceți rău? Nu vă e teamă că un om fără discernământ suferă din cauza voastră? Nu vă e rușine să jigniți și să îndurerați și mai rău părinții care au avut cea mai mare neșansă a vieții lor: un copil bolnav?

Bă, voi nu aveți niciun pic de bun simț?

Ț-ale dracu de nevertebrate proaste!

 

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

8 Comments

 • Reply Mircea Ion May 3, 2017 at 3:23 pm

  Cred că nu-i ortodox de loc și o să ard în flăcările iadului la câtă plăcere mi-a făcut să-ți citesc scrierea. Un șut rece în gură cu un pantof cu blacheu ar merita janghinoasa dreq.

 • Reply Jedi May 3, 2017 at 6:37 pm

  sa ii fut zeul pulii mele 🙂

 • Reply Bogdan May 3, 2017 at 9:51 pm

  Credința în Dumnezeu nu trebuie să fie fundamentată pe frică. Această abordare nu are nici o legătură cu credința, deși biserica o folosește de mii de ani în scopuri nu tocmai nobile. Poți fi un om de succes și poți alege să-ți donezi o parte din venituri pentru ca o școală să aibă calculatoare noi, softuri licențiate pentru învățarea limbilor străine sau măcar o zugrăveală proaspătă, în loc să-l îmbogățești pe popă. Unitatea de măsură a credinței e dragostea și binele lăsat în urmă, nu canoane, rugăciuni, pupat moaște și bani donați bisericii.

  • Reply mishugrasu May 4, 2017 at 6:17 am

   un om de succes care sa ajute alti oameni poate sa o faca si ca ateu, nu trebuie sa ii spuna o invatatura crestina sau mahomedana chestia asta. oamenii pot fi empatici si fara religie. daca trebuie sa le spuna o carte de povesti cum sa se poarte, inseamna ca au avut o copilarie nefericita, si nu se mai poate face nimic pentru ei.

 • Reply VON May 4, 2017 at 10:45 am

  Credința este o cârjă pentru cei slabi să poată treacă prin mizeria asta existențială… numai că este şubredă şi mâncată de carii … Problema este că idioții preferă se se agațe de ea şi să plutească în derivă în loc să abordeze o atitudine expansivă asupra vieții, să-şi ia soarta în propriile mâini şi să TRĂIASCĂ. Schizofrenicii au un singur loc pe lumea asta: la balamuc…dar, din păcate, sunt lăsați liberi pe stradă. Îi găseşti prin biserici (indiferent de orientare),şi, mai nou, pe toate mizeriile de site-uri de profil, unde răspândesc tot puroiul ăsta ideologic. Din păcate, trăim într-una din cele mai rele lumi posibile…

 • Reply AlexanderKKK May 5, 2017 at 5:20 am

  Nu inteleg ce vina are Hitler aici :(. El nu a facut nimic gresit,gud boi!

  Ma pis pe religie si pe toti adeptii si,chiar daca asta inseamna 90% din tara.

 • Reply Pixi July 31, 2017 at 7:58 am

  Stai linistita, sunt like-uri platite, nu ii citeste nimeni. Lumea se indreapta, incet, incet, catre ateism. Chiar si prostii de rand

 • Reply hellboy December 25, 2018 at 1:24 pm

  pai atunci… de ce avem exemplul istoriei noastre?!? Mircea Voda[cel Batran], Constantin Brancoveanu, etc. Brancoveanu si-a dat viata degeaba?!? Cat despre nick-ul meu… 🙂 sa zicem ca preotii au meseria lor, tocmai pt a combate asa ceva 🙂 [hai sa terminam gargara. Am un corn pe partea dreapta a craniului 🙂 , care mai creste uneori cu 1, 2 cm. Un cucui permanent 🙂 ]. Mantaua de lava a Pamantului a fost facuta pt mine, daca vreti si voi sa ma insotiti, e decizia voastra. De aia “nu e bine” [cu toate ca, pana la urma urmei, e vorba de o simpla optiune. Cine te opreste sa nu fii fericit?!? Plata vine, ca si in lumea asta, dupa ce ai consumat “produsul”. ] sa fii fericit in lumea asta. Iti face “procurorul” dosarul stufos[pt ca, acel corn imi asigura o clarificare a situatiei 🙂 . Ce, credeati ca “acuzatorul” e de sus?!? 🙂 Nu, acolo e doar Judecatorul. Lumea, cel putin pana la a doua venire Judecatorului. “Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.” Cred ca, acest citat arata destul de clar situatia din lume. De aia e atat de greu sa faci bine in lume. De aia, stramosii nostri cereau ajutor divin. Da’ hai ca, tot datorita cornului meu de pe partea dreapta, va dau un indiciu. Cand o sa vedeti un al doilea soare pe cer, sa stiti ca Judecatorul revine din nou pe Pamant].

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.