Antifeministice

Doar valorile sug bani de la Stat. Săracii, la muncă!

Apr 20, 2017

În timp ce noi ne amuzam ca descreierații în Săptămâna Mare pe seama unui circ menit să ne capteze atenția, cum ar fi iepurii, găinile, țigănia și mizeria pe care le-a produs Firea în București, duamna primăreasă nu se hlizea deloc, ba ea chiar muncea cu drag și spor în beneficiul bucureștenilor care au ales-o: organiza concurs cu balcoane și numea marțea trecută, pe 12 aprilie, în consiliul de administratie al companiei municipale Sport Pentru Toți București SA, o pereche de Balcoane.

E bine că a existat un concurs cu balcoane, ca să avem și noi despre ce trăncăni, dar adevăratele balcoane care contează și despre care merită să povestim acum puțin, aproape că au trecut neobservate. Și e păcat de Dumnezeu, nu se face, dragă! Așadar, să dăm balcoanelor ce e al balcoanelor: faimă!

Să o luăm cu începutul: Gabriela Firea a creat în subordinea administrației municipale 20 de societăți pe acțiuni, care cică se vor ocupa de la construcții de pasaje, la publicitate stradală. Aceste societăți pe acțiuni au fost votate și inființate în două sesiuni extraordinare ale Consiliului General și tot în cadrul acestor ședințe au fost numiți si membrii consiliilor de administrație: membri PSD, PMP, ALDE, niște prieteni de-ai lui Pandele care administrează spatiile verzi din Voluntari și Alina Laufer. Am să mă opresc asupra acestei doamne, căci o recomandă CV-ul impresionant pentru așa o funcție importantă la Stat, pe banii noștri, nu că ceilalți membri ar fi de neglijat, dar am să revin și asupra lor. Iată CV-ul doamnei Laufer, membru al consiliului de administrație, după cum urmează:

1. Este vedetă de emisiuni mondene.

2. A fost soția lui Jorge, un cântăreț de muzică latino.

3. Acum este soția lui Ilan Laufer, un om de afaceri pesedist, proprietar de firmă de consultanță în imobiliare, coordonator al relansării Centrului Comercial “Grand Hall” în Moldova, implicat în afaceri cu cosmetice, intermediator al afacerii H&M în România și numit la începutul acestui an prin decizia lui Sorinel Puștiul PSD Grindeanu secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

4. A fost eroină 7 ore într-o sala de operaţie de unde a ieșit cu nasul mai mic, cu faţa mai întinsă, cu şoldurile mai subţiate şi cu un fund mai mare, unde medicul Călin Doboş a introdus aproape 2 kg de grăsime, obţinută în urma liposucţiei. Întreaga intervenţie a costat 7.500 de euro, dar implantul fesier a costat numai 3.000 de euro.

5. Este adepta unui program de masaj terapeutic care costă 250 de lei şi care include mai multe proceduri de detoxifiere, întinerire şi drenaj limfatic, pentru eliminarea celulitei.

6. Potrivit informatiilor de pe pagina de Facebook, a absolvit Colegiul National Mihai Viteazul și a terminat o facultate de Administrație Publică.

Cam la asta se rezumă backgroundul profesional al soției celui mai bogat secretar de stat din Guvernul Grindeanu. Biografia ei este relevantă și chiar cred că va face treabă bună într-un consiliu de administrație, în folosul cetățeanului. Experiența și CV-ul doamnei ne spun că va supraveghea și va controla ca să fie bine și să nu fie rău acolo la sereleu, va gestiona strategic organizația prin stabilirea politicilor și obiectivelor ei, va selecta, desemna, susține și evalua preformanța managerului, va monitoriza atentă starea financiară a organizației, va aproba decizii importante de fuziune, investiții, lichidare sau bugete.

Cu siguranță doamna va mări performanța la sport- brațe- mușchi a multor bucureșteni căci, nu-i așa, sport pentru toți se numește și compania municipală de unde își primește salariul.

În încheiere un sincer: hai, sictir! Gabrielo, nesimțirea ta chiar nu are limite? Sau crezi că Bucureștiul și banii noștri sunt tarlaua lu’ tac-to?!?


Related Articles

Facebook Page

6 Comments

 • Reply gigi matematica April 21, 2017 at 9:22 pm

  Esti pur si simpl simpatica!!! 🙂

  Si jurasem ca nu mai citesc ce scrii dupa cateva postari pe serenity.

  By the way… credeam ca ai cedat si ai parasit pamantul scump al patriei pentru o tara normala.

  Finalul este fabulos. Am ras … si ai nu am avut o dupa care sa imi arda de ras.

 • Reply gigi matematica April 21, 2017 at 9:24 pm

  Interest cum au disparut litere si cuvinte din mesajul meu… iubesc autocorectorul…

 • Reply mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 63) April 23, 2017 at 5:27 am

  […] Doar valorile sug bani de la Stat. Săracii, la muncă! […]

 • Reply Ada April 24, 2017 at 8:31 pm

  corina tot cu injuratu te ocupi?? altceva nu mai ai in program ??
  crezi ca injurand pe net esti cool?? nicidecum, iti arati incultura si prostia…pa

  • Reply corina April 24, 2017 at 9:18 pm

   Având în vedere că mă urmărești și mă citești, comentariul tău spune mai multe despre tine decât despre mine. Și ia-ți pastilele. Crizele de nervi fac rău la ficat. :)))

 • Reply adya May 16, 2017 at 8:02 am

  eshti “de belea” gagiko bravo

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.