LOListice

Doamnelor, vă e poftă de ceva bun?

Apr 26, 2017

Știți prunele alea zemoase care își lasă sucul pe cerul palatin și pe limbă, dulci acrișoare, care îți inundă gura? Știți perele alea care îți curg pe bărbie și îți bucură toată gura de atâta aromă parfumată? Știți boaba aia de strugure care îți explodează în gură, suculentă și umedă, apoasă, zvâcnind a texturi siropoase? Știți boabele alea mari și clare de rouă care se preling pe frunze în diminețile de vară? Știți lacrimile alea imense de fericire ale iubitei când vede un pui de cățel pufos și alb? Știți piersicile alea moi și grosolan de zemoase care se emoționează când îți ating limba? Știți pepenele ăla curgător în care îți bagi toată fața de plăcere și te freci de miezul lui care îți rămâne pe sprâncene? Știți tiramisu-ul ăla cremos cu mascarpone, care băltește în amaretto sau brandy și care îți umple gura și gâtul cu arome însiropate? Știți bomboana aia cu lichior care își dă drumul pe limba ta odată ce ai mușcat-o ușor cu dinții?

Știți cum arată ceva perfect umed, însiropat, parfumat, gustos și savuros? Ei bine, pruna, para și boaba de strugure, lacrimile, roua, pepenele, tiramisu și bomboana se fac nisip printre dinți, se stafidesc, se chircesc, se usucă, devin seci și aride, ridate și zbârcite, uscate și deprimate când aud două cuvinte: Mihai Trăistariu

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

3 Comments

 • Reply Ionela April 26, 2017 at 12:48 pm

  Dumnezeule, Corina, rea fiinta mai “iesti”. Am citit cu pofta… presimteam un final apoteotic, dar nu te-am crezut in stare de asa calamitate. Simteam bobul ala de strugure, simteam mirosul de piersica, incepusera sa-mi apara balele in coltul gurii, am inghitit de vreo 10 ori in sec…BOOOM! Ai dat lovitura de gratie. Mi-a murit pofta, m-a luat greata… am aruncat kiwi ala zemos de se holba la mine de juma’ de ora. Pe bune? Traistariu? Ce-ti veni?

  • Reply corina April 26, 2017 at 1:52 pm

   Țin regim. Simt nevoia să-mi spun chestii care să mă oprească din mâncat :))

 • Reply Ionela April 26, 2017 at 2:13 pm

  Hahahaaaa. Nu mi-ar fi trecut vreodata prin cap sa tin dieta astfel. Dar nici chiar asa. Ca murim de inanitie cu Muhaitza in gand :))

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.