Sociopatice

Cum au ajuns să intoxice spațiul public felcerii cu facultatea de medicină terminată pe Goagăl?

Jul 31, 2017

LIPSA DE ÎNCREDERE. Greu de câștigat, ușor de pierdut, în ultimii 28 de ani Sistemul Medical Românesc s-a luptat cu îndârjire să piardă încrederea pacientului. Politicienii care au supt bani de la Sănătate, împreună cu interlopii și mafioții alături de care care au pus umărul la falimentarea Sistemului Medical Românesc, sunt responsabili nu doar pentru crime împotriva umanității, dar și pentru apariția felcerilor toxici de internet.

Dar să o luăm cu începutul:
– Sebastian Ghiță: casele de asigurări au încheiat cinci contracte cu firmele deţinute de Ghiţă, în valoare de peste 4 milioane de lei. Profiturile mai mari au venit de la mai multe spitale, de unde firmele controlate de Ghiță au încasat aproape 12 milioane de lei pentru un program informatic ce ar fi trebuit să îmbunătăţească relaţia cu pacientul. În total, Sănătatea i-a adus lui Sebastian Ghiţă contracte de aproape 25 de milioane de lei.
– Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa a furat aproximativ 500 000 de Euro din bugetul Spitalului clinic Nicolae Malaxa.
– Maria Băleanu, asistent social principal în cadrul Cabinetului de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă Moreni (Dâmbovița), a falsificat, în perioada 1993-2007, nu mai puțin de 3.030 de acte medicale, astfel, Casa Județeană de Pensii Dâmbovița a plătit unor persoane care primeau ilegal pensie de invaliditate 11 milioane de euro.
– Csiki Csongor, șeful Compartimentului Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și coordonator județean al Programului național de oncologie pentru județul Harghita, a fost filmat de procurorii DNA când primea bani și produse de la pacienții care sufereau de cancer.
– Vitalie Stan, directorul Spitalului de Arși din Capitală, deconta operații false către Casa de Asigurări de Sănătate: operații de înfrumusețare pentru VIP-uri erau făcute în cabinetul lui particular iar el punea un diagnostic fals – pentru a deconta bani de la buget.
– 20 de farmaciști, nouă medici și patru administratori de cabinete medicale au fraudat Casa Nationala de Asigurari de Sănătate cu circa două milioane de lei.
– Alexandru Băloi, manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, a fost prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei de la un om de afaceri iar potrivit DNA, medicul cerea un comision de 20% din valoarea facturilor achitate.
– Aristotel Căncescu, președintele CJ Brașov, este judecat pentru fapte de corupție iar dintre acuzații, una privește intervențiile pentru ca un amic de-al său să primească un contract de 20 de milioane de euro, de renovare a Spitalului Județean de Urgențe.
– Victor Mocanu, senator, a făcut plăți de 500.000 de euro pentru inaugurarea unei Maternități. Banii au fost aruncați pe echipamente închiriate, iar maternitatea este nefuncțională.
– Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, este cercetat de procurorii anticorupție, pentru acordarea ilegală a unor contracte publice cu prejudiciu de 20 de milione de euro pentru reabilitarea și modernizarea ambulatoriului la spitale locale.
– Adrian Duicu, președintele CJ Mehedinți, este judecat pentru fraudarea unor achiziții publice și a bugetului asigurărilor sociale. Totul se făcea prin intermediul unei firme care oferea servicii radiologice, decontate parțial de stat, controlate de mama și soția sa.
– Dan Condrea, “sinucigașul” care a omorât mii de oameni în dosarul HexiPharma, a prejudiciat Statul Român cu 70 de milioane de lei.

Ce s-a întâmplat in prima faza, ca urmare a marelui jaf din Sistemului Medical Românesc? Exodul medicilor. Au plecat aproape toți medicii buni, toti cei sătui să fie tratați ca niște gunoaie pe salarii de mizerie, în timp ce Ghiță și Condrea își făceau perfuzii cu milioane de euro. Au mai rămas câțiva excepționali în România, oameni integri, medici care nu au luat niciodată șpagă și care nu și-au trădat niciodată jurământul, care și-au pus viața în slujba pacientului și au luptat până la capat pentru sănătatea oamenilor, chiar dacă la randul lor au fost umiliți de sistem.

Desi medici buni nu prea se mai gasesc, e in schimb invazie de “asistenta șefă”, “profesorul” și “managerul de spital” care iubesc plicurile mai mult decât pe mă-sa, care aleg oricând banii și cartușul de Kent în locul eticii, demnității și umanității. Aceștia din urmă, alături de politicienii și javrele mafiote care au falimentat Sănătatea, au ucis orice urmă de încredere a românului în medicina tradițională.
Lipsa de umanitate, mizeria caracterelor, aroganța, sindromul “dumnezeu”, lenea, furia, discriminarea bolnavilor pe bază de avere, toate acestea au dus la LIPSA DE SPERANTA. Pe fondul lipsei de speranta, a aparut cancerul Sistemului Medical Românesc: felcerul de net. Cine sunt felcerii de net? Niste NIMENI cu facultatea de medicină terminată la fără frecvența Internetului, tupeistii care dau sfaturi medicale oricărui nefericit disperat, dispus să se uite în gura lor. Caci, catre cine sa se mai intoarca omul disperat care a fost tratat mizerabil în spitale, care a avut experiențe nefericite cu doctori șpăgari, care și-a pierdut încrederea în medici? Ce speranță să mai aibă  un pacient calcat in picioare de doctori aroganti si cine îl mai poate convinge pe un bolnav că medicina salvează vieți atunci când el a dat de incompetenti?  Nimeni. Așa se întâmplă când un sistem corupt îndepărtează pacienții și își pierde orice urmă de credibilitate: devin populare aceste NIMENI care, fără studii medicale, înarmate cu ticăloșie și ură pentru știință, dau sfaturi medicale cu o siguranță de sine halucinanată.

Rezultatul? 30% dintre copiii din București sunt nevaccinați.

Bine ai venit înapoi, Ev Mediu!

 

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

5 Comments

 • Reply VON August 1, 2017 at 8:32 am

  Să nu uităm că trăim într-una din cele mai rele lumi posibile iar viața pe care o ducem este cea pe care o merităm!

 • Reply John Temple August 12, 2017 at 12:29 pm

  Corina, perfect de acord cu tine. „Buba” e că vaccinurile…ia-le de unde nu-s, iar căcații politici au ucis Institutul Cantacuzino, cel responsabil de prepararea acestor vaccinuri.
  Iar alea din afară…doar dacă-s făcute-n Austria, Elveția sau Germania. În rest, aș prefera să nu.

 • Reply Ana September 22, 2017 at 4:13 pm

  Înainte sa vorbești de rău, fă-ți temele mai bine. Exemplul îl poți da doar prin ceea ce faci tu, nu prin ceea ce crezi că fac alții gresit. Din postări pari extrem de complexată . Relax! Ura aduce ură.

  • Reply corina September 23, 2017 at 4:23 pm

   Vai, dragă, te rog să mă scuzi, tu nu ești felcer, tu faci psihanaliză de goagăl. Hahhahah

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.