LOListice

Cum recunoști Melteanul Perfect

Jun 26, 2017

Meltenii Profesioniști fac parte din Societatea Secretă a Meltenilor unde sunt recrutați de pe la 14 ani când învață primele tehnici într-ale meltenismului, după ce în prealabil au mai deprins din familie una-alta despre acest curent care i-a tras la șalele creierilor. Când ajung majori, sunt ridicați frecvent cu vagonul și duși într-un loc numai de ei știut, unde sunt aprig instruiți cum să devină melteni de bază ai societății, dar unde învață de asemenea și tehnici de acoperire, pentru că Melteanul adevărat știe să se camufleze perfect în comunitate spunându-și de multe ori “intelectual”.

Apoi, după ce Melteanul e periat, finisat, perfect școlit la Academia de Melteni din Pădure, e lăsat liber în corporații, pe stradă, în bloc cu tine dar mai ales pe internet. Melteanul e agresiv și va căuta neapărat să se bage în seamă ca să te provoace. Iar dacă nu se băga în seamă, te va încurca cumva ca să îl bagi, nu-i așa, în seamă. Sau îți va da sfaturi necerute. Sau îți va face recomandări nedorite. Sau îți va spune că ești evident neajutorată și ai nevoie de expertiza lui. Oricum ar fi, Melteanul cerșește atenție fie pentru că este irelevant și caută validare, fie pentru că se plictisește că este plictisitor. Într-un fel sau altul Melteanul te va călca pe bătături, pentru că pe Meltean îl mănâncă mereu în cur și va căuta în permanență să se frece de pantoful tău pentru că Melteanul se consideră net superior și vrea mereu să se autoflateze prin comparație, deși tu habar n-ai cine e Melteanul și ce face el.

Pe Meltean îl recunoști foarte ușor: nu are niciodată, dar absolut niciodată, argumente. Dar are mereu vorbele la el. Nu poți să te pui cu Melteanul pentru că te face fazan din prima și nu știi ce te-a lovit. Meltenii Profesioniști au câteva fraze favorite pe care le folosesc cum folosește Maria Grapini virgulele și cratimele: cu iscusința omului care nu are niciun dubiu că e genial.

Indiferent de subiectul expus, Melteanul te va combate și te va pune la punct cu argumente solide, afișându-și calmul de om nemăcinat de activitate neuronală, care nu pricepe multe dar știe exact cum să te dezamorseze.

Așadar, iată cele 10 propoziții favorite ale Meltenilor, care fac minuni în orice conversație, pe orice temă:

1. – Esti isterică, Păpușe!

2. – Esti la ciclu, dragă?

3. – Ești frustrată, Prințeso!

4. – Mai ia o pauză, dragă!

5. – Ești nefutută!

6. – Ești urâtă și proastă!

7. – Ești curvă!

8. – Ești nebună!

9. – Ești invidioasă și rea!

10. – De aia ești singură, că ai gura mare!

Cam astea sunt expresiile favorite ale Meltenilor, expresii cu care cuceresc orice discuție sau dezbatere. În plus, Melteanul nu își cere niciodată scuze și niciodată nu e de vină pentru nimic.

Meltenii sunt rahatul din croissantul lui Dumnezeu.

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.