LOListice

Cum putem scăpa de demonii sexuali ai masturbării

Apr 30, 2017

“”””Dildo-urile şi toate celelalte jucării sexuale au fost folosite vreme de mii de ani în ritualuri sexuale demonice. În acest mod îşi slujeau multe societăţi păgâne din antichitate zeii demonici. Sunt convins că multe dintre cele care citesc aceste rânduri deţin jucării erotice. Şi fie că vreţi să acceptaţi acest lucru, fie că nu, cât timp le veţi avea în casă, le veţi oferi demonilor ocazia să vă controleze viaţa după bunul plac, dar şi să vă chinuie.

Prin masturbare, puteţi invoca demoni sexuali care se vor ataşa de voi. După ce se întâmplă acest lucru, este foarte greu să scăpaţi de ei. Vă vor face să vă masturbaţi chiar şi atunci când nu vă doriţi asta. Veţi fi stăpânite de o poftă nestăvilită de a vă juca cu propriile organe sexuale şi doar orgasmul vă va elibera, dar numai temporar“”””, zice domnul Mack Major, autor al cărţii „Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons. Domnule Mack, nici nu știți câtă dreptate aveți, m-am gândit și eu de multe ori cum să facem noi, femeile, să ne ferim de iadul în care ne aruncă masturbarea și noroc că ați scris dumneavoastră o carte pe tema asta pentru noi, păcătoasele, femeile neștiutoare, fiindcă lumea e săracă fără genul ăsta de înțelepciuni autentice, pornite din sinapsele creierului uman.

Văzând aceste rânduri, m-a cuprins totuși fiorul rece al vinei. Am bătut repede câteva cruci izbăvitoare, noroc că eram în autobuz și treceam pe lângă o biserică, altfel ar fi trebuit să le fac cu limba. Auoleu, dar cu limba o fi voie să faci cruci? Dilemele îmi ard sufletul și mă gândesc repede că o să ard negreșit în iadul păcatului autosatisfacerii descris în cartea domnului Mack. Nici nu apucă gândul să mă pătrundă bine, că mi-o ia înainte un domn care se freacă pe șestache de o doamnă cu ochii larg holbați la revista Libertatea. Domnul Masturbator fredonează melodia lu’ Taxi cu spațiile strâmte. Doamna îl observă pe Masturbator fix înainte de final și îl face cocină de porci în tot autobuzul. Domnul se scuză că se masturbează, dar, hei, ce e sexy în autobuz și lui Dumnezeu îi place. Dumnezeu, acest tiran care ba înțelege ce e sexy, ba condamnă masturbarea. Cobor la prima dar gândurile negre nu mă lasă. Oare o să ard în iad? Oare Dumnezeu urăște dildourile? Tot ce știu eu e că iubește lemnul și spațiile mici. Măcar atât. Și pe părintele Daniel în opulență. Și aghiazma. Și pe dacii ortodocși liberi. Și mă gândesc că trebuie să existe o scăpare din treaba asta cu iadul masturbării dacă o facem în parametri. Tot ce e important, fetelor, e să ne menținem pe linia ortodoxismului pur și fără de păcat. Cu ideea asta în minte, am o revelație: dacă masturbarea ar fi făcută “legal”, după canoane? Și atunci m-a pocnit! Fiindcă nu vreau să fiu posedată de diavolii sexuali, am să fac tot posibilul să îi alung cu toate armele. Așadar, dragă Mack, dragi doamne, am câteva idei despre o nouă generație de jucării sexuale care să ne ajute să cunoaștem raiul mai îndeaproape și de pe pământ, cum ar veni.

1. Dildouri din lumânare de candelă omologată BOR. Fiindcă Trupa Taxi ne-a spus ce îi place lui Dumnezeu, noi venim cu spațiile mici!

2. Ulei de candelă pe post de lubrifiant.

O femeie hidratată e o femeie divină!

3. Bile Vaginale din Aurul de pe rochiile de duminică ale lui Daniel.

Aurul sfințit e sfințit și-n gaură de șarpe!

4. Chiloței comestibili înmuiați în mir. Sunt de post și curăță de păcate și pe dinăuntru.

5. Ouă vibratoare date cu tămâie și servite în vas de anafură. O idee excelentă despre un platouaș tocmai bun la micul dejun care te miruiește toată ziua.

Sunt doar câteva idei despre cum putem intra în legalitate cu masturbarea, ca să nu ne bată Ăl de Sus și ca să ne ocolească Diavolul. Scuipați în sân și, cum ar zice o prietenă mai păcătoasă: totul e bine când se termină pe mine!

Photo Credits: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

23 Comments

 • Reply Vlad May 2, 2017 at 2:55 pm

  “If God had intended us not to masturbate he would’ve made our arms shorter.” – George Carlin

  • Reply Whiskas May 4, 2017 at 4:11 am

   True! 🙂

 • Reply euuuu May 3, 2017 at 6:53 pm

  dar cine ne scapa de demonii indoctrinarii religioase?!

  • Reply EU x2 May 4, 2017 at 7:49 am

   Nimeni nu Stie

 • Reply jeni antrop May 3, 2017 at 8:54 pm

  Ma piş pe mine de râs :))))) scuze ptr restul de vocabularul inadegvat

 • Reply Whiskas May 4, 2017 at 4:11 am

  Hai ca m-ai facut sa rad. Merci!

 • Reply cinevreau May 4, 2017 at 2:05 pm

  Esti distrusă mintal…Unde-i Hitler sa va rada rada de pe fata pamantului….Heil Hitler!!!

  • Reply corina May 4, 2017 at 3:28 pm

   tu esti exemplul perfect care confirma faptul ca avortul nu trebuie sa iasa in afara legii.

  • Reply george October 3, 2017 at 1:32 pm

   @cinevreau – ai ratat ocazia de a tacea! jet!

 • Reply cinevreau May 4, 2017 at 2:08 pm

  Nu trebuie Sa dai accept comentului e special pt tine…Si App ti as putea demonta tot ce ai balivernat tu mai sus.ce as vrea Te vad sa iti spun in fata toate astea.o sa vina extrema drepta la putere in toata europa si atunci va reveni noul Hitler.suntem nationalisti,legionari si multi patrioti….

  • Reply corina May 4, 2017 at 3:27 pm

   ia-ti pastilele si apoi pune mana pe o carte de gramatica. noului hitler nu-i plac analfabetii.

 • Reply supravietuire A-Z June 1, 2017 at 8:42 am

  dementiaaaaal

 • Reply Cost-El August 21, 2017 at 10:15 pm

  S-a inteles gresit intelesul pacatului masturbarii. Iisus indeamna sa iti iubesti aproapele. E pacat sa ti-o freci cu dildoul sau (sau cu palma, dupa caz), in singuratate, pe intuneric, cand Dumnezeu este lumina si iubire si e pretutindeni. 😉

  • Reply CSpaima September 6, 2017 at 6:43 am

   Costeleeeee :)))))

  • Reply george October 3, 2017 at 1:33 pm

   @cost-el – sa inteleg ca ar fi mai bine sa ti-o freci la lumina zilei, eventual in biserica, nu?

 • Reply EMMA September 5, 2017 at 7:21 pm

  Big up beautiful, ai un stil demential.

  • Reply CSpaima September 6, 2017 at 6:43 am

   Costeleeeee :)))))

 • Reply valahul September 6, 2017 at 5:33 am

  esti tare fato,as vrea sa luam legatura !

 • Reply CSpaima September 6, 2017 at 6:49 am

  N-am optiunea sa sterg comentariul postat gresit la EMMA. Scuze.
  Despre articol, la inceput am crezut ca e “pe bune” si nu satira 🙂
  Marfa! Dilndo-n x 😛

 • Reply Sonia April 2, 2018 at 9:29 pm

  Am sa ma uit si eu prin cartea acelui autor. Nu vreau sa fiu stapanita de astfel de impulsuri aiurite. Imi place conceptul lui. Sorry, eu vreau sa fiu stapana pe mine. Are dreptate cu faptul ca la un moment dat te vor domina. Si iti mai fac si multe alte prejudicii…

  • Reply Dana July 30, 2018 at 9:53 pm

   Nu e adevărat, nu te pun să faci lucruri pe care nu le vrei. Sexul cu demoni e destul de bun și ai tot timpul controlul asupra situației.

 • Reply Dana July 30, 2018 at 9:55 pm

  Nu e adevărat, nu te pun să faci lucruri pe care nu le vrei. Sexul cu demoni e destul de bun și ai tot timpul controlul asupra situației.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.