LOListice

Cică drojdia lor e mai bună decât mămăliga noastră. Sau cum se comit nedreptăți.

Mar 19, 2017

Este mare pizma și la premiile astea Nobel care nu vor să recunoască valoarea noastră, a românilor. Cum mi-am dat seama? Anul trecut, premiul Nobel pentru medicină a fost câștigat de un anume pofesor japonez Yoshinori Ohsumi de 71 de ani, produsul școlii de învățământ japoneze (după părerea mea o nație de fraieri cu ochi mici, de unde să vadă ăștia să cerceteze când ei nu au mâncat salam cu soia cu noi?!???). Domnul Yoshinori a petrecut doar trei ani în Statele Unite cu o bursa post-doctorală și fiindcă îi plăcea s-o ardă aiurea în viață în loc să dea sfaturi de well being pe un blog- între noi fie vorba, japonezu’ ăsta sigur nu avea bani de cablu de net-, și-a început activitatea de cercetare la 45 de ani, la Universitatea din Tokyo, activitate pentru care a primit Premiul Nobel abia la 71 de ani. Colac peste pupăză, un anume Comitet Nobel, ăia care acordă premiile Nobel (premii care se găsesc și la Obor, la intrarea în piață), consideră că experimentele japonezului sunt “briliante”, că cică profesorul japonez a folosit drojdie dintr-o brutărie pentru a identifica genele esențiale în mecanismul autofagiei (habar n-am ce e e aia dar știu niște doamne cercetătoare în fotosinteză pe internet care sigur știu). În altă ordine de idei, zic ăștia din comitetul Nobel că media de vârstă a câștigătorilor Nobelului pentru medicină este de 58 de ani, iar cei mai mulți dintre fraierii care au primit acest premiu și-au desfășurat cercetarea pe zeci de ani la Harvard, Institutul Pasteur, University College London, Oxford și Institutul Max Planck.
Mie mi se pare că acest comitet Nobel comite o mare nedreptate: nu a aflat încă de Olivia Steer și Felicia Popescu, care fac și ele cercetare pe mamaligă și lobodă de când a apărut Facebookul. Cele două cercetatoare în youtube și medicinapeinternet.ro au descoperit astfel că celulele de mămăligă se multiplică la microundele creierului și vindecă cancerul în 2 ape limpezi, băute pe stomacul gol, la umbra de poliomielită care era o raceală care creștea de fapt printre lanurile de porumb care nu erau stropite cu vaccinuri. Vibeul nuclear periscopico biochimic descoperit de cele două oameni de știință (hai, Ungaria!), Oli și Feli, transpune natura alcalină a mămăligii în faza doi de medicină germanică la școala ajutătoare de vraci pe internet care te vindecă definitiv de orice. #orce
Aș vrea să atrag atenția cu revoltă că acest comitet care acordă premii Nobel nu este român! Aș vrea să trag un semnal de alarmă că acest comitet Nobel este în completă ignoranță, având în vedere că Feli și Oli ar putea salva lumea cu explozie de celule de mămăligă peste trupurile celuloase, dar ei ne vor răul și de aia cele două cercetatoare românce nu își găsesc locul printre laureații Nobel pentru Medicină. RUȘINE, NOBEL! RUȘINE! JOS, NOBEL!!!!! #huoNobel! #iarSuntemFurati!
Adică cercetările japonezului în drojdie sunt mai bune decât cercetările savantelor noaste în mămăligă?!?
Rușine, Nobel!

foto credit: Dreamstime.


Related Articles

Facebook Page

2 Comments

 • Reply animaoo March 20, 2017 at 9:06 am

  sper ca ai uitat “vartoasa” din greseala sau consideri ca se subintelege.

  oricum, nu ne dau noua nobelul pentru ca asteapta sa vina vreun canadian sau alt neam d-asta de hoti, sa ia reteta mamaligii vartoase si sa faca ei experimente!

 • Reply Alin March 24, 2017 at 12:13 pm

  Genial articolul! Am râs copios la “cercetare pe mămăligă și lobodă … cercetătoare pe youtube”

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.