LOListice

Cea mai penibilă specie de bărbat: libidinosul însurat

May 1, 2017

Are o nevastă și un copil. Eventual doi. Pe facebook are doar poze cu soția și copilul: selfi el cu nevastă-sa pupându-se bot în bot, el pupând-o pe frunte, el pupându-i mâna și apoi ținând-o de mână și fotografiind-o de la spate, așa cum a văzut el că e modern să-ți fotografiezi soția, el cu soția, copilul și toți 3 înghețată în parc, el cu copilul și soția și încă două cupluri cu copilul și soția la grătar, el cu soția în vacanțe, el cu statusuri de stare “Gigel (adică el) se simte iubit împreună cu Flori (adică soția) la Fetești”, el cu soția la mall, el cu soția și copiii făcând plăcintă, el cu soția la meci, el cu soția și copiii pe lac în barcă, el cu soția și copiii în vizită la alt soț cu soție și copii care sunt la fel de soți pentru soațe cum e el, fac parte din aceeași specie: soții de pe facebook.

Gigel are un cont minunat de facebook, e atât de familist că aproape ți-e jenă să nu scapi vreo înjurătură de față cu el, fiindcă Gigel n-a mai auzit înjurături de când era în liceu și voia să facă pipi și dădea la baie peste golanii care îi pomeneau rudele și dumnezeii. Gigel e un sfânt. Pe Facebook și în primele cinci minute când îl întâlnești, Gigel e crema din eugenia lui Dumnezeu. Apoi Gigel se familiarizează repede cu tine și începe să facă striptease de caracterul de soț de Facebook.

Gigel mi-a fost coleg și, înainte să îl cunosc, m-am uitat pe profilul lui impresionat de soț de Facebook ca să știu ce viitor coleg am: impecabil, bravo, Gigel! După ce l-am cunoscut, Gigel a început să se confeseze mie și altor colegi care ne aflam din întâmplare prin preajmă: “Moooooooaaaaaaa, ai văzut-o pe aia de la Contabilitate? Pfffaaai, ce înaintare are, ce i-aș fi smotocit meduza dacă eram bărbat liber! Mămicule, ce cur de zeiță porno are Roxi de la 3, păcat că sunt însurat, că altfel o băgam cu degetele prin calorifer! Ai de capul meu, ce craci are Dana, ce i-aș mai fi dat peste cap, păcat că-s însurat! Whaaaaaa ce țâțe are Magda, ce m-aș mai fi jucat cu ele dacă nu aveam familie!”.

După ce treci de primul șoc al descoperirii lui Gigel viu, ai permanenta senzație de jenă în preajma lui. Sau silă. Sau rușine de rușinea lui. Gigel e vocal și simte să se exprime apropo de orice formă de viață care îi excită interesul, folosește interjecții multe, diminutive și fantazează exclamativ cu părțile intime ale colegelor sau necunoscutelor, bucăți de corp cărora le dă porecle care mai de care mai ingenioase: pisicuța flocoșița, butoanele mameloanele, curișor merișor etc.

La un moment dat se întâmplă, din nefericire, să îi cunoști și soția la party-ul de la sfârșit de an al companiei, când Gigel devine Gigel de pe Facebook: e atent cu soția, i se adresează cu “Pisi, Puiu, Guriță, Ochișori, Dulceață, Iubi, Gălușcuță, Iepuraș, Veața Mea” și se bagă în fundul ei ca o pereche de chiloți strâmți și incomozi. Și abia atunci simți cu adevărat stânjeneala în formă pură: să știi cum e Gigel când nu e de față nevastă-sa și să trebuiască să faci conversație cu ea, ea inocenta care îți spune cât de fericită și de mândră este de Gigel care și-a găsit un colectiv minunat și cât de grozav e Gigel acasă și ce tată și soț extraordinar e Gigel.
Dacă nu vomiți și treci peste impulsul de a-i trânti bietei femei cât de scârbos este Gigel, dacă te abții să o sfătuiești să fugă, nu vei reuși totuși să nu te gândești la umilința de a fi soția lui Gigel.
Și atunci, din întâmplare, a doua zi îi verși lui Gigel o cafea fierbinte pe pantaloni. Pardon, pe puțulică. Din păcate, tot soția lui Gigel va spăla izmenele.

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

10 Comments

 • Reply Bogdan May 1, 2017 at 7:34 am

  Și dacă Gigel, în loc să saliveze zgomotos (și ineficient), era pe modul silențios, iar tu aflai de pe la colegele invidioase că umblă vorba ca și Popeasca de la Contabilitate, și Ioneasca de la HR, și Raduleasca, și șefa de departament…îl cheamă să le ude florile…
  Care-i diferența intre un libidinos jenant, și un nenorocit dat dracului?

 • Reply vasile dancu May 1, 2017 at 9:03 am

  Corina, esti grozavă! Auzi: crema din eugenia lui Dumnezeu!

 • Reply Mytouche May 1, 2017 at 11:56 am

  De regulă, specimenele astea, se combină cu femei care, în proporție de 90%, stiu despre familia ăluia de acasă……. 🙂

 • Reply Rrr May 1, 2017 at 12:10 pm

  eu nu cred ca Gigel vorbeste asa cu tine. Gigel poate ca vorbeste asa doar cu colegii lui barbati.

 • Reply Alex May 2, 2017 at 10:16 am

  Constat ca dupa revolutie a aparut o specie de femeie care e numita bloger :)) si care scrie despre tot soiul de moravuri usoare. Au o caracteristica comuna, nu-s implinite sentimental caci n-au nicio sansa cu asemenea caracter. Caracter foarte potrivit pentru astfel de activitati “bloger moravuri usoare” :))

  • Reply corina May 2, 2017 at 11:24 am

   După Revoluție a mai apărut și lăbarul care știe perfect ce caracter au “blogărițele”. Măi puțopalmule, nu vrei să citești niște rețete pe internet? Te-ai rătăcit p-aici și e păcat de tine să te irosești.

   • Reply Carmen February 3, 2018 at 12:59 pm

    Ohooo, dar scursurile de “barbatei” libidinosi chiar se simt cu musca pe caciula! Uite cum isi tin unul altuia partea! Din pacate e plina tarisoara asta de gretosi cu bale la gura! Mai, refuzatilor daca ati fi asa de impliniti sentimental n-ati mai intra pe bloguri feminine. Ati citi subiecte mai “barbatesti” si v-ati vedea de muierile voastre pe care vi le-ati ales, acelea cu care va simtiti ai dracului de impliniti. Atat de “indragostiti” sunteti de ele incat va joaca ochii in cap si va curg balele pe strada dupa sanii si fundul tuturor copchilelor mai rasarite! Una e sa arunci o privire furisata si de bun-simt atunci cand nu te poti abtine in fata unei tipe bine si alta e sa te holbezi ca un prost si sa faci remarci libidinoase! Voua nici daca vi se spune in fata ca provocati scarba, nu credeti!

  • Reply Gorel Neștiutu' May 5, 2017 at 7:56 am

   Ai dreptate jupâne. E neîmplinită si frustrata. Si se mai și supără. Păi e frumos mamițo?!

 • Reply sorin aurolacul May 2, 2017 at 6:42 pm

  si uite asa barbatii si femeile insurati/maritate…..trebuie sa devina brusc dupa ce au ¨¨facut pasul¨¨ inghetati vesnic vizual si mental cu imaginea celui ales vesnic pe orbita si orb pe veci….jumatate mort…el insensibil la inaintasii secretarei…care culmea daca o zii nu aude cel putin zecz remarci la tatzele si fundul ei, seara plange in pumni si blesteama pe veci dress code ul lui da vinci…libidinosi sunt cei care scriu texte pentru grasi si grase toti casatoriti…si slabi si slabe toti divortati….

  • Reply Muisto July 25, 2020 at 10:36 pm

   Esti atat de proasta, imi vine sa rad, sunt rare cazurile in care imi vine sa rad de prostie. Urasc libidinosii si libifiboasele, dar gaseste-ti un rost in viata. Esti o specie foarte deasa, o frustrata care nu are niciun talent, o pseudointelectuala demagoga. O proasta qdiplomata

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.