Zâne cu coaie

Bărbatul Liber la Andropauză și circuitul silicoanelor în natură

May 12, 2017

A muncit mult toată viața, toată lumea i-a zis că e deștept încă din școala generală, s-a însurat cu colega de facultate căreia i-a turnat 2 copii, apoi i-a cerut să-și abandoneze cariera ca să aibă grijă de educația lor, că doar muncește el pentru ei toți. A avansat sârguincios în companie, pe la 50 de ani a renunțat la statutul de angajat, deși a fost greu să se despartă de titlul de CEO de multinațională, a divorțat de fraiera care i-a crescut copiii fiindcă nu mai era femeia de care s-a îndrăgostit și a pornit pe drumul lui personal și profesional convins fiind că viața începe abia acum prin achiziționarea unei mașini cu 160 de cai putere. Doar că, într-o dimineață s-a privit mai atent în oglindă și a suflat în lumânări: 60 de ani, burtă, hipertrofie de prostată, colesterol mărit, fixații, ritualuri, jumate de proteză dentară, început de scleroză, PANICĂ!

Gravitația care a afectat femeile de vârsta lui îi aduce aminte de propria chelie și de timpul care zboară, deși până la 60 de ani timpul a însemnat doar bani, așa că decide că erecțiile, alea puține care i-au mai rămas, trebuie stropite din plin cu plastic și fantastic.

Mereu victimă divorțată în fața fraierelor care pun botul începând de jos în sus, fără responzabilități, cu Penthouse și mașină albă, Bărbatul Liber la Andropauză nu mai ține legătura cu propriii lui copii, decât atunci când ăia micii au nevoie de bani. Din această cauză, caută în permanență să stabilească relații deosebit de speciale cu tineretul cu țâțe puse de foștii amanți sau iubiți, contribuind astfel la circuitul siliconului în natură: un cosmopolitan cu umbreluță pentru domnul care a făcut investiția în domnișoara! Că și alții profită acum de “Baby” a lui, pe care el făcut-o “pizdă” și curva dracului s-a cuplat cu antrenorul de life style raw vegan.

Traumatizat de fosta nevastă care îi dădea prea multe bătăi de cap și pe care nu o mai putea impresiona cu nimic, scârbit de femeile mature de pe același palier social care nu răspund deloc la “baby”, amandină și fluturașul de profit al firmei pe anul trecut, Bărbatul Liber la Andropauză caută compania doamnelor care îl fac să se simtă bărbat, puternic și viril, cu participare minimă de neuroni din partea lui.

De câte ori iese în Gaia, Fratelli sau Chaboo, Bărbatul Liber la Andropauză poartă neapărat pantaloni albi și tricou polo mulat pe sfârcurile lăsate, are un ghiul discret pe degetul mic și bea cognac pentru întărirea spiritului. Are bineînțeles masă rezervată că, fără masă în Oraș, e ca și cum i-ar tăia cineva 12 cm din 15. Masa e de bază atunci când îl dor șalele, sub masă își poate ascunde burta și pe masă are unde să-și așeze cheile de la mașină, portofelul și telefonul. În plus, pe masă își odihnesc paharul cu Peroni femeile pe care le dor buzele de la acdiul hialuronic și de la conversațiile despre fotbaliști.

Bărbatul Liber la Andropauză e încrezător în farmecul și în controlul lui de mascul matur parfumat cu Visa Gold, doar puța bleagă din pantaloni știe câte presiuni se fac asupra inimii cu un pic de Viagra pentru puțină palpitație sexuală. Țintele lui sunt femeile sărace dar frumoase, fetele de până în 30 de ani fără familie sau prieteni, needucate, cu 0 perspective, care ies în cluburi sperând să dea peste Bărbatul Liber la Andropauză care să le pună silicoane, fațete dentare și să le scape de sărăcie. Bărbatul Liber la Andropauză nu va refuza niciodată ocazia să se transforme în tăticul adoptiv al unei fete de 25 de ani, pe care o va prezenta amicilor lui ca pe un trofeu. E convins că gagiguța îl iubește și îl vrea pentru potență, masculinitate, inteligență și farmec de bărbat ajuns la cea mai frumoasă vârstă, aia la care în loc să schimbe scutecele nepoților, schimbă silicoanele nepoatelor. Pe fetele astea le va mai vedea ulterior, când ele îi vor fi mulțumit pentru tot, pe canapele la Măruță, Capatos și Gherghei.

Bărbatul Liber la Andropauză va ajunge la 70 de ani târâind tot prin cluburi, din ce în ce mai ofilit și mai obosit, schimbând mașini și femei, tânjind din ce în ce mai tare după mesele de duminică în familie, sperând că fosta nevastă îl va căuta și îl va invita să facă parte din nou din viața lor. Doar că familia și-a urmat propriul drum, la fel și fosta nevastă.

Bărbatul Liber la Andropauză va rămâne liber până la sfârsitul vieții, într-un azil de lux, încălțat cu botoși cu animal print, halat de mătase și convingerea că nu regretă nimic. Așa e cel mai bine pentru toată lumea.

Photo Credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

3 Comments

 • Reply mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 66) May 14, 2017 at 5:27 am

  […] Bărbatul Liber la Andropauză și circuitul silicoanelor în natură; […]

 • Reply Minos May 20, 2017 at 4:03 am

  Ok, una despre divortata la 40 de ani cand citim?

 • Reply Ion Iliescu February 23, 2020 at 2:02 am

  David Foster intră și el în categoria asta? Întreb pentru un prieten

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.