Inimoase

Atenție, Umanoizi! Pacea e doar o iluzie dacă nu faceți ce vă spunem!

Aug 26, 2017

Vă admirăm nespus că ați știut să vă salvați viețile rutinate și anoste, alegându-ne pe noi ca să vă facem fericiți. Nici nu vrem să ne imaginăm cât de triști ați fi fost dacă nu aveați cu cine împărți patul, mâncarea, somnul, televizorul, laptopul, papucii, pantofii, hainele, cămara, canapeaua, să nu aibă cine să vă aștepte acasă cu un mieunat sau un nas rece pe obraz. Noi suntem convinși că pizza, spre exemplu, nu are gust decât dacă e împărțită cu prietenii. Măcar o jumate de felie la fiecare. V-am făcut și selecție printre pantofi, am decis care sunt urâți și i-am molfăit p-ăia nasoi, numa de dragul vostru. Lampa aia urâtă cadou de la bunica, nu avea ce căuta lângă pat, nu se citește în pat, așa că v-am scăpat de ea și am spart-o. O floare din ghiveci care vă bârfea când plecați de acasă, a fost pusă la colțul dormitorului, pe jos, până aproape de hol. Bradul de Crăciun tot leșina și Tyson l-a revitalizat doar ridicând un picior. Hainele voastre erau fără farmec, am adăugat noi puțin din personalitatea noastră și am pus puțină blăniță, ca să fiți șic. În fine, deși v-am făcut oameni, vă solicităm prin această scrisoare să luați măsuri de restructurare comportamentală, de organizare și reorganizare a obiceiurilor casnice, pentru ca toți 4 să trăim în armonie deplină. Cele 5 probleme stringente cu nevoie de rezolvare imediată ar fi:

1. Nu vă mai închideți în bucătărie când mâncaț!!!!!!!!!!!. Dacă voi credeți că ne păcăliți și ne săriți de la ceva bun, atunci vă înșelați. Până la urmă ne vom tăvăli pe jos, vom implora, ne vom uita printre gene, ne așezăm pe spate, și tot primim o bucățică mică. E adevărat, cea mai mică, dar mai bună decât nimic. Nu mai bine stăm toți 4, ca oamenii, la masă?

2. Nu mai încercați să ne dați jos din pat. Patul nu aparține unei specii. Patul e făcut pentru toată lumea. Cum Noe a făcut Arca pentru toți, așa Dumnezeu a făcut patul pentru 4 ființe. Dacă noi v-am da jos din pat cum ar fi?

3. Nu mai duceți coșul de gunoi înainte să plecați dimineața de acasă. Vrem să vă așteptăm cu surprize peste zi, așa că cel mai indicat ar fi să ne lăsați material de surprize. Cum să vă facem surprize când voi ne luați inspirația?

4. Nu mai strângeți pantofii sub cheie. Aveți o grămadă de papucărie, când e așa de plăcut să stai în pernuțele goale! Știați că pantofii sunt mai delicioși decât șunca presată sau biscuiții? Nu mai încuiați pantofii, pantofii se strică dacă nu sunt molfăiți.

5. Nu mai mergeți la birou! Dați-vă demisia! Până la urmă, găsim noi pe cineva să ne dea bobițe la toți patru. Orele de somn între 13 și 19 sunt cele mai odihnitoare, apoi ne jucăm, mâncăm și dormim până a doua zi la 7. Ne e dor de voi când sunteți plecați…

Mulțumim anticipat,

Mia și Tyson


Related Articles

Facebook Page

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.