Reklama

Am slăbit. Sănătos. Ceea ce vă doresc și vouă! 

Apr 20, 2018

Sunt genul ăla de om căruia îi place să mănânce. Și când vede pe alții că mănâncă ce el nu are, cere, ca să nu zic că se autoservește. De asta, colegii mei iau mai multă mâncare: lasă, că vine și Băcanu la masă. 

Și fiindcă îmi place să mănânc, plătesc. Nu, nu e vorba de bani, e vorba de kilograme în plus. Când aveam 20 de ani, mâncam și le râdeam în față prietenelor mele că pot să mănânc cât vreau, fără repercusiuni. Acum, după 35, mănânc și plâng de foame. Ghici cine râde? Alea obișnuite toată viața cu dietele, alea care nu mai văd regimul ca pe cel mai cumplit efort pe care-l poate face o femeie mâncăcioasă, ca mine, ci ca pe un stil de viață. Am încercat în ultimii ani diverse diete, unele au funcționat, altele nu. Din experiența mea cu dietele, am observat că urăsc mâncarea fără gust și calculatul caloriilor. Când aud de 100 de grame de piept de pui la grătar cu sălățică fără ulei și sare, când văd mere sau steluțe de brânzică, prefer să beau un pahar cu apă și să visez la ziua în care voi putea mânca din nou burgări suculenți cu tone de cartofi prăjiți și pizza și pâine și paste bologeze cu pâine și pâine caldă cu unt și, practic, pâine cu orice. Cât despre calculatul caloriilor, cine dracu stă să le calculeze când ți-e foame? Le calculezi după ce ai mâncat, apoi plângi. Ca mine. 

Mbun. Problema este că anul ăsta trebuia să încap în rochia de mireasă măsura 36. Și numai gândul că mă vor păștea pieptul de pui și steluțele de brânzică îmi provoca o foame atât de mare, că trebuia să sting cu o felie de pizza Diavola. Totul până într-o bună zi când o colegă de-ale mele, preocupată de mâncatul sănătos, viața fără celulită și sexul de minim 3 ori pe săptămână, a descoperit un site cu mâncare gustoasă gătită de un chef profesionist în care cineva, adică un medic nutriționist, se preocupase să  calculeze caloriile meniului pentru toată ziua. Mâncarea era livrată acasă, dimineața, până la ora 10 și cuprindea mic dejun, prânz, cină și două gustări. 

Colega mea, foarte entuziastă, a venit cu pachețelele la birou și m-a invitat și pe mine să gust. Prima dată am refuzat, crezând că e încă o dietă fără savoare, cu avantajul că cineva a gătit și a calculat caloriile în locul tău. Numai că m-a mai prins când mi-era cel mai foame, așa că am gustat foarte circumspectă, pregătită să miorlăi că nu mai suport dietele. Și ce să vezi? Am lăsat-o pe biata femeie nemâncată. Apoi am rugat-o să comande și pentru mine un meniu de 1200 de calorii și cred că ăsta a fost momentul când am realizat că nu e suficient doar să slăbesc, ci că am o vârstă la care ar trebui să mă preocupe, mai mult decât kilogramele, stilul de viata activ și alimentația corectă. 

Așadar, pentru toate mâncăcioasele, pentru toate surorile mele care văd în regimuri și diete, cazne și prăpăd în cerul gurii, LifeBox ne pune la dispoziție niște preparate delicioase, extrem de variate din punct de vedere al ingredientelor, dar corect calculate din punct de vedere al aportului kcaloric.

Oferta este atat de bogata, încât, dacă ai comanda timp de 21 zile, nu vei regăsi același preparat de 2 ori la rând. 

Pe LifeBox.ro poți solicita 4 tipuri de meniuri (fiecare conținând toate cele 5 mese necesare într-o zi – mic dejun, prânz, cină și 2 gustări), pentru a veni în întâmpinarea a 4 nevoi diferite, inclusiv pentru sportivii de perfomanță (meniul sport), dar și pentru vegani și vegetarieni.

Ce mi se mai pare foarte tare la ei, este că mâncarea arată minunat, totul este bine sortat, produsele sunt proaspete și delicioase iar meniurile sunt livrate în fiecare zi, de dimineață, până la ora 10, la adresa specificată de client și există chiar și posibilitatea de a opta pentru abonamente săptămânale/lunare.

Lifebox.ro mi-a schimbat părerea despre conceptul ăsta de “stil de viață sănătos” și am înțeles că nu înseamnă deloc lipsa gustului, ci control asupra a ce mâncăm. 

Cât despre mine, rochia de mireasă 36 mă așteaptă cumințică în șifonier. Iar eu sigur nu-i voi rupe nasturii. 

Featured Image Credits: Dreamstime

Si cam asa arata mancarea de la LifeBox. Inutil sa mai zic ca are un gust minunat.

 


Related Articles

Facebook Page

4 Comments

 • Reply laura April 20, 2018 at 8:48 am

  Din pacate doar in trei orase din tara este aceasta firma Lifebox.ro . Pacat….Ar trebui sa se extinda in mai multe orase !! De exemplu si in arad

 • Reply doar.ion April 21, 2018 at 5:15 pm

  Nu ai chef să găteăti.

 • Reply doar.ion April 21, 2018 at 5:16 pm

  Scuze pt. găteşti.

 • Reply VON April 22, 2018 at 9:23 am

  Big up pentru perseverență! Spor la treabă!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.