Antifeministice

Sfârșitul unei detoxifieri

Jul 15, 2017

– Fată, ne luăm un vin?, întrebă o domnișoară roșcată în timp ce își curăța oja de pe unghii cu unghiile.
– Nu, fată, că de 1 săptămână sunt la detoxifiere, zise domnișoara brunetă trăgând cu sete dintr-un Marlboro roșu.
– Ce căcat faci, fată, la detoxifiere?, întrebă neatentă roșcata, apoi se întoarse către chelner cu un zâmbet mare pe buze:
– Coaste de porc și salată verde, vă rog!
– Fată, beau doar suc de portocale și mănânc broccoli fiert, atâta! Un suc de portocale, vă rog!, comandă și ea cu jumătate de gură, apoi stinse prima țigară în timp ce și-o aprinse pe a doua.
– Păi, și nu leșini, fată? Nu te doare stomacu de la atâtea portocale?
– Ei, nu leșin, că mestec gumă, așa am citit pe net, mă ține trează. Ășa îți și păcălești stomacul că mănânci. Ceva cu masticație, creierul înregistează că mănânci dar îl păcălești, știi cum zic?
Discuția merse înainte și dădu într-o analiză sângeroasă a bărbaților pizdificați, a colegelor invidioase, a unor foste cunoștințe de rahat, ca să fie întreruptă brusc de chelnerul imun la importanța momentului intim:
– Coastele dumneavoastră și salata!, zise așezând cu zgomot farfuriile în fața roșcatei. Dumneavoastră mai doriți un fresh de portocale?
– Nu, poate niște apă minerală, vă rog! Fără bule, adăugă din mers fata cu Marlboro roșu, în timp ce rămase cu ochii în farfuria prietenei.
În tăcere, puțin încurcată, se apucă să deseneze cerculețe imaginare pe masa de pal ieftin, pe lângă farfuria cu coaste.
Amica, foarte concentrată să calculeze repede cum să-și îndese echilibrat și elegant în gură si coaste și salată, neglijează conversația în favoarea poftei.
– Auzi, fată, cică porcul e mai curat decât puiul, zise fata la detoxifiere și își stinse a cincea țigară. Cu pui nu merge să te detoxifici, că are hormoni. Cea mai bună detoxifiere e doar pe bază de porc, vită sau curcan. Sunt bune coastele? Dă și mie o gură!, și stinse repede țigara la jumătate, în timp ce cu cealaltă mână apucă o coastă babană.

 

photo credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.