Zâne cu coaie

ÎPS Teodosie, marș d-aici, lepră comunistă!

Mar 24, 2017

ÎPS Teodosie, acest jeg purtător de rochii bisericești drapate cu aur, această sursă “Mache“ a fostei Securităţi, acest puțopalm penal care minte și fură fonduri europene cu mâinile alea pupate de sărmani spălați pe creier, acest Teo are el ceva de zis referitor la deciziile pe care le iau eu în privința corpului meu și ar vrea el să își spună punctul de vedere asupra hotărârilor pe care orice femeie liberă și plătitoare de taxe și impozite din țara asta are dreptul să le ia asupra vieții și sănătății ei. Acest pute-barbă Teodosie dorește el să îmi îngrădească mie și altora drepturile constituționale. De ce? Pentru că pe Teo nu l-a băgat nimeni până acum în morții mă-sii și suferă de complexul Dumnezeu.
Dar să o luăm cu începutul: cine e Teo?
În perioada 2010 – 2016, ÎPS Teodosie, în calitate de arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului a dat declaraţii false, spunând că va folosi un teren agricol pentru a cultiva vii, cu scopul de a primi fonduri europene, deşi pe suprafaţa agricolă indicată nu au existat astfel de culturi. Adică a sifonat bani europeni. În primăvara anului 2016, Teo a primit 500 de euro de la o persoană, pentru a dispune ca persoana respectivă să primească remuneraţia legală pentru munca pe care o desfăşura într-o parohie. Adică a luat mită pentru ca un amărât să își primească salariul legal. Apoi IPS Teodosie mai e acuzat pentru fals intelectual și a fost dovedit turnător la securitate pe vremea lui Ceaușescu. Adică e o mizerie umană care și-a înjunghiat semenii pe la spate.

Bun, acum că am stabilit cine e și ce poate o curvă turnătoare, hoață, mincinoasă și tristă, să mergem mai departe. Ce vrea să facă Teo? Teo a cerut Inspectoratului Şcolar Constanţa să oblige toţi profesorii de Religie din oraș, împreună cu părinții și elevii, să participe la căcatul ăla de „Marş pentru viaţă”, manifest împotriva avorturilor, organizat duminică împreună cu Biserica Ortodoxă Română. Probabil că pulăbleagă Teo nu a realizat că Ceaușescu a murit și o tot dă înainte cu obligativitatea participarii la marșuri și festivități. Sau poate că de asta a murit Ceaușescu, ca sa îl lase pe PuteBarbă Șef peste destinele oamenilor. Acest vierme vrea să dispună de libertatea altora și crede ca are opinii demne de luat în seamă referitor la cum ar trebui să își trăiască alții viața și ce să facă în timpul liber.

Băi, nene? Voi vă dați seama în ce lume trăim dacă un securist cercetat penal încearcă să “reglementeze” moralitatea în Romania? Voi vă dați seama ce stat laic e ăla în care această meduză obosită, care pute a furt și jeg penal, este etalon al eticii? Voi vă dați seama cât de defectă e societatea românească dacă o javră care a turnat oameni la securitate își dă cu părerea despre ce e bine pe lume și ce nu?
Teodosie, pretenaș, tu doar lu’ mă-ta ai dreptul să îi spui ce să facă cu viața și cu sănătatea ei. Mie și femeilor din țara asta tu poți doar sa ne sugi candela!

In plus, vezi că e de treabă la orfelinate. Poate tu și trepădușii tăi vă implicați cumva sa opriti abuzurile, violurile, crimele și nedreptățile împotriva copiilor născuți deja și abandonati. Poate dai de mâncare unui bătrân, nu doar să îi furi mâncarea de la gură, corupt nenorocit!

Lui Dumnezeu îi e scârbă de tine! Tu și cei asemenea ție ați reușit să înrăiți și să divizați societatea românească! Ați reușit să instigați la ură și la separare.
Vrei marș? Nicio problemă. Să participe voluntar la el tu și toți asemene ție, voi cei care vă credeți stăpâni pe viețile altora. Dar să obligi oamenii să ia parte la căcatul debitat de creierașul tău infectat de comunism, asta mi se pare fix demersul unui jeg turnător care încă nu s-a trezit în 2017.
Vrei marș obligatoriu? Marș, mă! Meriți scuipații tuturor cetățenilor demni care fac bube la îndobitocire și sclavie religioasă!


Related Articles

Facebook Page

85 Comments

 • Reply ioana March 24, 2017 at 11:50 am

  eu am primit sms spam cu “invitatie” de participare la acest mars, de la nr de mobil 0729129748

  • Reply Mishu March 24, 2017 at 1:10 pm

   Au mai multe, eu am primit de la 0734041983.

  • Reply Albu March 24, 2017 at 9:27 pm

   adevarul e ca specimenele astea au ramas cu gandire de ev mediu. am crezut ca e pamflet, dar apoi am facut soc mental cand am realizat ca e pe bune

  • Reply chris March 25, 2017 at 11:59 am

   ptr a putea sa fi preot la o biserica in Constanta trebuie sa ii dai acestui jeg uman cel putin 10000 euro spaga. stiu sigur de la cineva care a dat spaga

 • Reply ^^^drek^^^ March 24, 2017 at 12:10 pm

  Cool…in sfarsit cineva care sa le spuna de la obraz la obraz ceea ce gandeste cel puțin 50% din poporul român si pe linga asta si in limbajul adecvat naturii si capacitatii intelectuale ale bisericosilor

 • Reply Andrei March 24, 2017 at 12:37 pm

  A little backstory: nu exista Dumnezeu, dar religia e foarte buna. Daca simti nevoia sa-ti explic, cititorule, esti redus mintal.

  Cum am stabilit pozitia de pe care discutam, am o curiozitate: asa vorbesti despre toti condamnatii la inchisoare/in curs de judecata care incearca sa o arda moralist? SOV, Becali, Udrea, &c? Nu de alta, dar ai fi o vita ipocrita daca doar pe mosul in fusta l-ai terfelit in cele mai creative moduri dar, pe restul i-ai crutat de limbajul tau… pueril. Cu totii folosim puli la ordinea zilei dar, nu vulgaritatea este problema. Nu cred ca sunt altii in situatia mea dar, desi nu am nicio tangenta cu religia, m-am simtit deranjat de modurile tale jenante de a-l jigni pe mos pentru faptul ca reprezinta o culta. Intr-adevar, este o personalitate vicioasa si toxica cu moraluri de fatada. Insa, majoritatea sunt asa. Hai, macar, sa-i injuram pe toti, dar nu asa stupid cum ai facut-o tu.

  • Reply Costin March 24, 2017 at 1:06 pm

   Mai bine spuneai ca exista Dumnezeu si ca religia nu este buna. Cei pe care ii cunosc asa gandesc. E evident ca nu exista nici o putere suprema si e recunoscut la nivel mondial ca din cauza religiei de orice fel au suferit si au murit ridicol de multi amarati (ISTORIE, tataaa!! mama ta de incult!). Statele cu cei mai multi atei sunt in topul tarilor in care chiar merita sa traiesti.
   Ce importanta are daca nu s-a legat de toti? Dobitocul a suparat-o cu treaba asta, pe el l-a atacat ACUM. Toate la timpul lor. Altii scriu numai despre fotbal, de exemplu.
   Iar daca tu chiar crezi ca ea a vizat institutia bisericii si pe idiot ca reprezentant al acesteia, inseamna ca ori nu ai citit bine articolul, ori esti, cum spun americanii, SLOW!

   • Reply agnes March 25, 2017 at 9:14 pm

    De acord ca omul e mizerabil, dar intradevar articolul e deplorabil. Acestei fiinte ii este atat de pofta sa fie vulgara, incat uita ca e femeie.In afara de refularea si zvarcolirea ei in hasna, articolul nu are nici o valoare. Ca e hot stim cu totii de la tivi. Altceva?

    • Reply Stefan March 26, 2017 at 9:08 am

     Daca ti se pare deplorabil articolul, nu mai citi viitoarele articole, asta e recomandarea mea, citeste altceva, ce vrei tu.
     Si daca e femeie, ce? nu poate fi vulgara? foarte bine le spune! cu asemenea scursuri de oameni asa trebuie vorbit, poate inteleg si ei ceva.

   • Reply cristina March 26, 2017 at 10:54 am

    Foarte vulgara ”ziarista”asta.Poate ca are dreptate in ce-l priveste pe arhiepiscop,insa ea este oribila vorbind atat de urat.Este totusi femeie si intelectuala,presupun….

    • Reply Roxani March 30, 2017 at 4:20 pm

     Și dacă e femeie ce? Nu înțeleg acest argument pueril. Gen..ești femeie stai acaă la cratiță;ești femeie trebuie să te exprimi doar corect și leșinat; ești femeie îți spune muistul ăsta de Teo ce să faci cu păsă a ta. Hai sictir, duduie Cristina! Moralistelor!

  • Reply Alexandru March 24, 2017 at 1:19 pm

   Domnule Andrei,
   Esti la fel cum ai inceput si comentul adica…prost

   • Reply animaoo March 24, 2017 at 2:19 pm

    Curiozitate: de ce e buna religia. Multumesc.

    “de ce l-ai injurat pe X si pe Y nu” denota un retard grav.

  • Reply Gilau March 25, 2017 at 10:03 am

   Religia era buna. Era.

   • Reply Mugu March 26, 2017 at 6:41 am

    Nu, nu a fost buna niciodata, deoarece in cele mai multe cazuri era vorba despre ei, detinatorii asa-zisului adevar absolut, versus toti ceilalti, necredinciosii, cei care nu aveau valoare in ochii primilor. A fost intotdeauna un mijloc de discordie intre oameni si a dus la cele mai mari tragedii din istorie.

    • Reply Dd May 25, 2017 at 1:16 am

     Nu e bine sa generalizezi..

  • Reply Stefan March 26, 2017 at 8:59 am

   Mai, baiatule,fata vorbeste despre cine are ea chef si cum vrea ea, e libeara sa scrie ce vrea (daca stam sa scriem despre toti penalii din tara asta nu am mai avea timp pt nimic altceva).
   Si pentru ca ai facut-o vita ipocrita, sa ne freci candela si dupa sa o sugi.
   Du-te si uite-te la desene animate sau asculta-l pe dragnea sa vezi ce minciuni mai spune.

 • Reply Rex March 24, 2017 at 12:39 pm

  Futu-l in gura de ninja basinos, sa-i iau ochii in pula. Au reinviat apucaturile securisto-comuniste si hop si el, suge la un motz de cacat, ca se plictisea.

 • Reply Costin March 24, 2017 at 12:42 pm

  Ai scris perfect! Felicitari! Din nefericire asta e tara, dar putem sa ii bagam undeva daca le place sa se bage in vietile noastre. Toata stima, respectul si aprecierea pentru atitudine! Daca ar fi toti ca tine poate am scapa de Evul Mediu…

 • Reply Nicoleta March 24, 2017 at 1:00 pm

  subscriu in totalitate la fond, dar forma….parca nu-mi vine sa cred ca este scris de o femeie! Sau poate l-ai scris in asa fel incat sa inteleaga si Teo cocalarul…

 • Reply Alexa March 24, 2017 at 1:03 pm

  Ma gandesc ca o persoana educata ar fi gasit o alta metoda de exprimare. Surprinzator dar e posibil sa make your point si fara utilizarea profanitatilor- de fapt – articolul ar fi probabil mai eficient daca metoda de exprimare ar fi fost mai elocventa si lipsita de profanitati. Eu recunosc sunt usor ignoranta cand e vorba de
  ce a facut sau ce nu a facut IPS. Ma gandesc ca sirul de insulte provine de la un mars anti avort? Sweetheart- ai derptate ai dreptul constitutional sa faci ce vrei tu cu corpul tau -exact cum au si altii dreptul sa isi exprime dis-acordul. Ca iti place sau nu IPS reprezinta moraitate pentru uni si nimic pentru altii. Cine ti-a dat tie spectrul moraitatii si cheia tuturor adevarurilor? My opinion- daca vrei sa get your point accross- lasa atitudinea topista si mahalagista. Btw nici eu nu sunt mare fan IPS. Btw, din cate stiu eu insulte si name calling , intotdeauna au dus la conversatii productive….

 • Reply Ionita M. March 24, 2017 at 1:14 pm

  I love u

  • Reply animaoo March 24, 2017 at 2:22 pm

   ma gandesc ca o persoana educata reusea sa scrie un text numa intr-o limba.
   Si nu trebuie sa fii un far al moralitatii sa spui ca un ticalos care dadea cu pixu la securitate (stii probabil ca spovedania este oarecum numa intre tine si popa nu intre tine, popa, prima, ala de la secu, vecinu sandel) si care a fost prins furand si cerand mita nu are cum sa fie “moral”

  • Reply GABRIEL March 24, 2017 at 3:04 pm

   Faptul ca o scri cu engleza si romana, intr-o fraza,nu te face mai interesant. Sunt sigur ca si englezul sadea,vorbeste el ce vorbeste in engleza si dintr-o data il auzi cum baga si cate un …”sa mor eu” sau “sa-mi bag cracii”, pe romaneste !Am auzit eu cativa englezi …o minunatie,ti-se face pielea ca de gaina si-ti vine sa o rupi la fuga.VORBITI SI SCRIETI BA IN ROMANESTE !!!NU SUNTETI IN ANGLIA !!!

   • Reply Alexa March 24, 2017 at 4:28 pm

    Gabriel,
    Ai dreptate – locuiesc in US de 18 ani si da din gresala nu am recitit ce am scris si nu mi-am dat seama ca am scris si in romana si in engleza. Ideea ramane- un articol mahalagist im opinia mea

    • Reply Stefan March 26, 2017 at 9:14 am

     Poliglotule, du-te

  • Reply Ana March 25, 2017 at 5:04 pm

   Btw… din cate am observat, aici vorbim romaneste..

  • Reply Ana Maria March 25, 2017 at 5:24 pm

   Alexa, sunt de aceeași părere!

 • Reply Ada March 24, 2017 at 1:24 pm

  ce limbaj de cacao…naspa articol…mai pune mana pe o carte si citeste, ca exprimarea e josnica..

 • Reply Oana March 24, 2017 at 1:29 pm

  eu sunt din Dobrogea si stiu bine ce a facut acest parinte. A ajutat multa lume, multi din comuna mea au fost sprijiniti de Episcopie, in general stiu multe cazuri pozitive la care a avut contributia parintele. Inainte de a scuipa pe cineva documentati-va…nu va luati numai dupa niste stiri din presa…

  iar indemnul acesta facut de el este tocmai pt sanatatea ta si femeilor care inca mai omoara copii inca nenascuti…pt ca e demonstrat medical, ca dupa avort apar o multitudine de problema de sanatate…deci hai sa ne informam mai bine inainte de a scuipa pe cineva, chiar si asa…virtual..

  • Reply Laur March 24, 2017 at 3:14 pm

   Oana, am inteles ca esti o femeie simpla, de la tara. Respectele mele pt tine. Insa articolul se referea strict la Teodosie. Spui ca Episcopia a ajutata oameni din comuna. Intreaba inainte preotul din comuna ta cine a fost de fapt initiatorul respectivului ajutor si vei avea o mare surpriza. Se prea poate sa nu stii multe dedesubturi. Intotdeauna cand un preot are o initiativa de acest gen, de ajutorare a oamenilor sarmani, sunt obligati de Episcopie sau ce naiba o mai fi, sa spuna ca ei sunt initiatorii, ca ajutoarele vin din partea lor, dar adevarul este total invers. De ce nu vrei sa accepti faptul ca Teodosie este un mare HOT, un sarlatan, iar de cand BOR este condusa de DANIEL, a ajuns hotia la rang de lege. Stau si ma uit cum mii de oameni sunt indoctrinati in ceea ce priveste biserica.

  • Reply Cristina March 24, 2017 at 5:43 pm

   Si eu sunt din Constanta si stiu cine este acest Spagadosie. Cunosc foarte bine un caz particular , in care o persoana cu varsta inaintata, diagnosticata cu alzheimer, a donat mai multe terenuri si bunuri acestei lepre de om. Teodosie, cunostea foarte bine situatia femeii si totusi a primit aceste donatii. Dar ghinion pentru el, copiii femeii aveau certificat medical ce dovedea ca femeia nu are discernamant, lucru pe care acest individ nu l-a cunoscut. Chiar daca nu sunteti pe deplin edificata de caracterul unui turnator (de-a dreptul criminal mi se pare un preot care sub taina spovedeniei se duce si te toarna la secu) si de delapidarea din bani europeni (omul e imbecil de-a dreptul), faptul ca a profitat, constient, de o persoana fara discernamant, confirma ce caracter are acest vierme pe nume Teodosie. Si sa ne informma doamna, poate ca ar trebui ceva educatie sexuala in scoala si mai putina religie. Reducerea avorturilor se face prin educatie mai ales in mediul rural. Sa puna mana Teodosie sa finanteze camine de copii orfani ca are destui bani s-o faca, daca ii pasa de copii; de aia ce traiesc inca, in mizerie si lipsa de intelegere si dragoste. Asta sa faca teodosie, nu mitinguri.

 • Reply parajdi cristian March 24, 2017 at 1:34 pm

  Felicitari . tot respectul

 • Reply Theodor Octavian Ghinea March 24, 2017 at 2:03 pm

  Foarte, foarte, dar foarte bine scris, la obiect, unde doare mai tare, in religie. N-o sa primesti foarte multe share-uri la acest articol, pt ca multa lume nu e de acord cu tine: 1 datorita cacatului cu avortul; 2 datorita prea inalt sfintitului si adormitului TEO. Nici sa nu-ti faci vreo problema, daca 1000 de cetateni demni de ateismul, agnosticismul sau ura fata de cei ca el ti-l citesc este mai mult decat suficient. Jos palaria pentru cuvintele frumos spuse si pentru curajul de care dai dovada!

  Theodor

 • Reply animaoo March 24, 2017 at 2:23 pm

  totusi, obligatia era numai pentru profesorii de religie. Si, oarecum, si pentru cei de la inspectorat. Nu si pentru copii

  • Reply Corneliu Babiuc March 24, 2017 at 7:10 pm

   Nah ca eu am dat share!

 • Reply Nenea March 24, 2017 at 2:34 pm

  38. Şi le zicea în învăţătura Sa: Luaţi seama la cărturari cărora le place să se plimbe în haine lungi şi să li se plece lumea în pieţe,
  39. Şi să stea în băncile dintâi în sinagogi şi să stea în capul mesei la ospeţe,
  40. Ei, care secătuiesc casele văduvelor şi de ochii lumii se roagă îndelung, îşi vor lua mai multă osândă.

  • Reply Bia March 25, 2017 at 1:09 pm

   Asta mi-a placut!!!

 • Reply Laur March 24, 2017 at 3:21 pm

  Corina, Teo sufera de sindromul DUMNEZEU dupa ce a murit Teoctist si a fost uns “imparat” Daniel si gasca lui. Pana atunci nu scotea nici un sunet. Mai ales pe timpul lui Ceausescu. Daca nu turna la Secu, era pierdut, ramanea un biet popa de tara.

 • Reply Calin Marin March 24, 2017 at 4:06 pm

  Ati vorbit ca o adevarata doamna. Cinste dumneavoastră. E ok daca ati facut avort. Dumnezeu intelege si defapt asta asteapta de la dumneavoastră. Sa nu va lasati! Lumea trebuie sa cunoască adevaratele valori morale.

  • Reply corina March 24, 2017 at 4:43 pm

   Puțoiaș, fix pentru informarea ta, nu am făcut niciun avort. Niciodată. Acest articol nu încurajează avortul, ci dreptul de a dispune de corpul meu și libertatea. Și lasă tonul ăsta pasiv agresiv, că l-am fumat demult.

   • Reply Iancu April 23, 2017 at 10:04 am

    Pacat ca femeile au dat-o in intelectualismele lu’ peste. Pacat ca asemenea “doamne” sau ce titlu si-ar oferi autoarea prin prisma dispunerii de libertate spirituala si fizica (Doamne, ca ma doare mintea doar scriind tampenii de-astea pseudo-profunde), au inteles ca “barbatu’ vrea femeia la cratita”, in loc sa inteleaga cat de drag ii este acelui barbat sa-i faca EA tocana nu un “chef” strain si obosit. Pacat ca EA nu simte dragostea cand isi hraneste barbatul si se simte, auzi ma, exploatata si obiectificata. Extraordinar in ce lume de adolescenti cu pretentii de adulti traiesc. Omorati-va copiii-n burta, liberelor, motivul fiind ca unu’ cu barba a turnat si a furat. Pe aceeasi baza eu consider ca lupii trebuie arsi fiindca cerul e albastru.

   • Reply Dd May 25, 2017 at 1:35 am

    Fara suparare, ai si tu dreotate dar cred ca ai fi putut sa comunici intr-un mod mai diplomat. Nu schimbi nimic (la nimeni) daca vorbesti urat. Nu schimbi nici caracterul preotului, nici altceva. (toata lumea va da socoteala pt faptele sale, la un moment dat)

    Ok, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul lui, dar de preferat inainte.. de ex preventia. De asemenea, din punct de vedere medical, mai bine “previi” (o sarcina) decat sa o “tratezi” (prin avort). Adica te protejezi, ca tot exista atatea metode. Si destule informatii despre efectele negative ale avortului atat asupra corpului tau, cat si asupra viitoarelor sarcini dorite, daca este cazul.

    O zi frumoasa.

    • Reply Dd May 25, 2017 at 1:36 am

     *dreptate, scuze de greseala

 • Reply Constantin March 24, 2017 at 5:34 pm

  Mars! Teodosie la mars

 • Reply Sorina March 24, 2017 at 5:45 pm

  You go, girl! Limbajul reflecta senzatia pe care ti-o creaza posibilitatea ca asa ceva sa ia amploare si sa fie luat in serios, cum s-a intamplat in Sua, unde in cateva state, avortul a devenit ilegal. In momentul in care pierzi dreptul de a decide ca femeie ce faci cu corpul tau, si pana la urma cu viata ta, e prea tarziu sa mai protestezi. Asa ca urlat din rarunchi “Mars de-aici!” mi se pare cu totul justificat.

 • Reply Liviu March 24, 2017 at 7:18 pm

  În sfârșit am citit și eu un articol care demasca adevărata față a preaiubitului.Bine că mai există și oamenii​ care nu il pupa în cur . Apropo citește comentariul Oana

 • Reply Cristi March 24, 2017 at 7:38 pm

  Salut,doar vreau sa zic că nu doar prin tipul ăsta de atitudine și exprimare poți să te opui unui corupt,de fapt,discursul tau se contrazice singur:ai spus că “Tu și cei asemenea ție ați reușit să înrăiți și să divizați societatea românească! ” Când de fapt chiar și tu faci asta 🙂 Si mai îți zic ceva ,dacă nu ai reușit să vizitezi o tara “in care chiar merita sa trăiești” îți spun eu că ateii aia sunt foarte toleranți cu religia de orice tip și că atunci când se simt neîndreptățiti nu încep să spună toate înjurăturile din lume ci acționează intr-un mod civilizat .Mai ales pentru o femeie ai un dialog de mahala ,îți recomand să nu te mai faci de ras pe net!Și fi mai pozitivă că viata în România nu e chiar așa rea precum îți pare ție! Peace and love 🙂

  • Reply corina March 24, 2017 at 7:42 pm

   În primul rând, ești agramat. O trăsătură comună “creștinilor” care incearcă să violeze drepturile semenilor lor. In al doilea rând nu-mi da tu mie sfaturi despre ce și cum să scriu. Ești nimeni.

   • Reply Cristi March 25, 2017 at 11:47 am

    Sunt ateu 🙂 si da ,mai bine nimeni decat faimos pentru injuraturile mele :)))

    • Reply Stefan March 26, 2017 at 9:23 am

     Cristinel, esti zero barat.

   • Reply Gabriela March 25, 2017 at 7:36 pm

    Dupa ce am citit ce ai scris in cum sa numesc ce ai scris mai sus si felul cum te adresezi unui om care nu a fost de acord cu felul tau de exprimare evident ca pot sa spun ca nu are nimeni cum sa iti dea tie sfaturi cum sa scrii, ar fi o pierdere de vreme din moment ce iata ce a iesit din parintii tai care cred ca au facut trotuarul, judecand dupa felul cum intelegi, cum te adresezi celor din jur, cum te exprimi. Stau si ma gândesc cu groaza ca astea ca tine cum va sta in caracter, va desfaceti picioarele si faceti copii pe care ii educati tot asa cum ganditi voi si uite de ce se duce tara de rapa. Esti evident rezultatul unor scursuri cu bani de iti permiti sa te faci asa de ras in public. De ce ii spui omului acesta ca “esti un nimeni?” tu cine esti? Uite ce esti… uite ce a iesit din tine, ne faci tara de ras fata, evident ca nu te tragi din neam de crestini (hai ca nu te demasc acum) de aceea sari pe oamenii crestini cum sare dracu ‘când e atins de tamaie. De aceea ai si educatia asta de bordel.

    • Reply corina March 25, 2017 at 9:03 pm

     Marș!

    • Reply Stefan March 26, 2017 at 10:21 am

     Gabrielo, du-te si fa-ti un control. cica de aia se duce tara de rapa??? cand te duci la control, sa-i iei cu tine si pe toti penalii din tara asta. Drum bun, cale batuta, cine te prinde sa te ….
     Cu ce drept te iei de parintii ei??? esti o nesimtita

 • Reply Liviu March 24, 2017 at 8:14 pm

  Din păcate autoarea acestei mizerii are buba la cap. Vulgaritate extremă, agresivitate, afirmații nejustificate de realitate (lipsă de profesionalism). O rușine pe obrazul presei românești.
  Acuma, pe bune, ce ne pasă nouă oamenilor ce gândesc viermii?

  • Reply corina March 24, 2017 at 8:31 pm

   Tu ești imbecilul clasic care ajunge pe un blog dar nu știe unde e.

  • Reply Gjshhd March 25, 2017 at 2:27 pm

   Livica comunistoidu’ se baga in seama!

  • Reply Stefan March 26, 2017 at 10:30 am

   Bai Livache, oi fi si tu vreun jurnalist, ceva acolo, asa trebuie cu oameni ca si spagoveanu, si cu toti penalii din tara asta, astia nu se pot numi oameni.
   Auzi, afirmatii nejustificate??? lipsa de profesionalism??? tot ce a scris e adevarat, bai livache, bai.
   Bai, vierme esti tu, cine te pune sa citesti, du-te si asculta-l pe dragnea ca spune numai lucruri interesante, si pe altii ca el.
   Ba, tu pe langa ca ai ditamai buboiu la cap, mai ai buba si la facalet.
   Ba, Corina are sange in instaalatie spre deosebire de tine.

 • Reply CG March 24, 2017 at 8:31 pm

  Un crampei din istorie cand asa ceva s-a “implementat”.

  Never forgive, Never forget!
  Lagarul de la Cighid unde ajungeau “decretzeii”:
  https://www.youtube.com/watch?v=gtMuTDuHY5Q

 • Reply Daniel CT March 24, 2017 at 9:08 pm

  Asa este si toata lumea stie si condamna comportamentul si atitudinea infecta a acestui individ lipsit de cel mai elementar bun simt si compasiune fata de semeni. Ai impresia ca uraste tot ce este in jurul lui. Lacomia si nesimtirea fac casa buna, chiar si in biserica. Tragic este ca promoveaza si impune aceste practici, de la varf si pana la ultima chilie. Este o rusine pentru Romania si pentru Constanta, dar avem o consolare, noi constantenii: nu este constantean, este un moldovean si e bine ca e batran si pleaca ,mai repede. Sa il citam: Doamne Ajuta. FELICITARI PENTRU ARTICOL.

 • Reply Got March 25, 2017 at 5:45 am

  Am vrut sa zic ceva dar m-am gandit ca arunc margaritare la porci si nu are rost.iti doresc numai bine si multa sanatate

 • Reply IONUT March 25, 2017 at 7:09 am

  Suntem prostiti de presa din toate directile posibile. Parerea mea este : Nu cred nimic din ceea ce aud si pe jumatate din ceea ce vad.

 • Reply Von March 25, 2017 at 12:21 pm

  Bravo fată!De 7000 de ori până la şapte noaptea BRAVO!Ține-o tot aşa !!!!

 • Reply Oana March 25, 2017 at 1:33 pm

  panarama mai esti corina…ce limbaj naspa

 • Reply Gjshhd March 25, 2017 at 2:25 pm

  Nu trebuie negata divinitatea.trebuie blamat intermediarul(bor)…aceasta societate comerciala este principalul furnizor de voturi..si de asta sta sub umbrela statului..acest specimen este o rusine si o mizerie de fața preainalta ,el si cu toti “baietii”.puscaria e prea buna pt suboamenii astia…dar vine judecata…

 • Reply Ionut March 25, 2017 at 3:10 pm

  Corina, nu contest ce spui despre individul asta, dar pleci de la o premisa falsa: nu esti stapana peste viata ta, sa poti sa faci ce vrei. Uiti ca e o autoritate suprema peste tot si toti, care are dreptul de a da si a lua viata…

 • Reply sorin aurolacul March 25, 2017 at 9:14 pm

  ar cam fii timpul ca si religia sa devina absolut optionala….si sa nu mai fie finantata de stat…arhiepiscop cu functie echivalenta de secretar de stat…e o anomalie….ca sa nu mai spun de restul…..sunt functionari platiti de stat….dar au ¨¨cutia milei¨¨ la intrarea in birourile lor…au aproape drept legal sa ne spuna ca avem un partener de viata ¨¨ilegal¨¨ ca nu am oficializat parteneriatul de viata in ¨¨biroul¨¨ lor….copii nostri nu exista daca nu sunt scufundati in ¨¨baia mantuirii¨¨ dupa alti 20….apoi trebuie sa murim tot ¨¨in cadru festiv¨¨ si sa fim inmormantati in locuri agreeate….toate cele de mai sus contra cost…si extra cost fara chitanta

 • Reply mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 59) March 26, 2017 at 6:24 am

  […] ÎPS Teodosie, marș d-aici, lepră comunistă (vă rog să citiți comentariile); […]

 • Reply Raul March 26, 2017 at 8:05 am

  Felicitari si multa stima.

 • Reply adi March 26, 2017 at 8:13 am

  Ce sa zic? in afara de felul tau josnic, de a scrie corina, cu c mic, ma uit la stiri ca orasele au fost pline de manifestanti pro viata. Lumea vrea viata corina, cu c mic, stie ca si corpul uman si copilul acela sunt darurile lui Dumnezeu, nu sunt ale tale ca nu tu le-ai facut. Ma bucur ca au iesit mii de oameni pt acest adevar. Tu ramai in continuare ascunsa dupa un blog sa injuri mai departe pe cine nu iti convine…frustrata mai esti :))

  • Reply Stefan March 26, 2017 at 10:45 am

   Mai, adi, cu a mic, de la anus, nu ai inteles nimic. Du-te rostogolindu-te

 • Reply Lucretia March 26, 2017 at 8:24 am

  Cati dintre cei care considera ca e dreptul lor sa decida pentru altii au fost prin orfelinate? In loc sa evoluam ne incapatanam sa dam inapoi

 • Reply Stefan March 26, 2017 at 8:42 am

  Bravo, Corina!
  Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni ca tine in tara asta. Foarte bine le spui.
  Acest teodosie, zis si spagoveanu, fost colaborator al securitatii pe vremea lu nea nicu (ii placea sa dea note informative), are un tupeu fantastic. Pentru astfel de indivizi, ca acest teodosie, ai folosit limbajul perfect.
  Cum de nu-i vede Dumnezeu pe astia? si cand i-o loviiii!
  Astia au un singur Dumnezeu – banul
  Indivizi ca asta daca dau un leu la un sarac isi musca din unghii, dar mai bine si-ar musca din facalet, poate le place. le recomand sa ia niste lectii de contorsionism.
  PS: Te rog, nu mai face discriminari, vreau sa-mi suga si mie candela, chiar de mai multe ori.

 • Reply VALENTIN March 26, 2017 at 12:10 pm

  Cum i-ti permiti sa vorbesti si sa te erijezi in purtatoarea de idei a unei mari mase de indivizi ? Nu esti decat o josnica futatura ce pozeaza in aparatoarea dreptatii .

  • Reply corina March 26, 2017 at 12:17 pm

   Analfabetule, ia-ți pastilele.

 • Reply Laura G. March 27, 2017 at 1:20 am

  1. articolul este excelent!
  2. tot ce scrie în el este realitate. tristă, gravă, mizerabilă.
  3. limbajul este mult prea blând și delicat față de ticăloșia acestui individ.
  4. pe pudibonzii care au delirat pe-aici îi deranjează vulgaritatea (clar direcționată și meritată) dar nu-i deranjează ororile nemernicului ăsta arogant.
  5. cât despre avort, bărbații să se abțină de la comentarii, ca nu-i treaba lor. iar femeile să facă ce vor ele – fiecare cu decizia personală.

  • Reply adi March 27, 2017 at 11:56 am

   laura e bine sa decizi cu lucruri exterioare cu care poti decide, dar cu corpul tau si al copiluilui care sunt creatii ale Domnului, nu ai ce sa decizi, ca nu te-ai facut tu singura…ideea asta iti cam scapa…suntem creati de un Creator

 • Reply VON March 27, 2017 at 8:54 am

  E trist, pentru secolul XXI, să vezi astfel de comentarii postate de bipede cu o urmă de inteligență streptococică care au impresia că există divinitate … Religia a apărut când primul excroc a întâlnit primul prost … iar de proşti nu ducem lipsă! Aşa că, dragă fată, lasă turma domnulu’ în starea vegetativă indusă de păstorii ei, nu le lua în seamă scremutele vagi tendințe de vorbire articulată (nu se pune în nici un fel problema gândirii aici, mai degrabă sunt nişte greoaie tendințe de reproducere ale unor sunete ce cu dificultate pot fi înțelese…) şi dă-i mai departe cu scrisu’. Bravo încă o dată !

 • Reply Cristi March 27, 2017 at 5:45 pm

  Dragilor se pare ca aceasta postare a corinei pe blogul ei a strans f multe comentarii si pareri si a scos-o din notorietate.Insa este destul de urat sa iti faci reclama pe spinarea unui om,care deocamdata este imaginea Bisericii in Dobrogea.
  Ura si invidia intre oameni este nascuta exact din atitudinea celor ca si corina..care sunt lipsiti de respect si credinta.Ar trebuii sa ne rugam mai mult pentru a nu lasa loc ispitelor si diavolului sa intre in sufletele noastre.Draga mea corina sa nu te gaseasca moartea nespovedita pentru aceste pacate..pt ca ai smintit multi oameni cu gandirea si educatia ta de om frustrat.

  • Reply corina March 27, 2017 at 6:15 pm

   Coițe, ai vrut să zici “a scos-o din anonimat”? Roagă-te, poate mai primești 2 neuroni cado!

 • Reply adi March 28, 2017 at 10:11 am

  nu mai postati nimic tovarasi…ea o tine pe a ei, orice ati spune..asa ca pierdem timpul cu dobitoaca…ce jeg de blog..hai pa

 • Reply Roxani March 30, 2017 at 4:31 pm

  Oare are și ‘nea Teo postacii lui? La fel ca Udrea? Nu de alta, dar văd prea mulți idioți adunați la un articol absolut genial, scris pe limba prea păcătosului, prea fericitului, prea hoțului, prea nesimțitului Teodosie! Cu cât vă plătește, leprelor? Cu cât vă vindeți? Sper să aveți de-un cico pe lumea ailaltă!
  Corina draga mea, originală ca întotdeauna! Nici nu mergea un alt limbaj, când scrii despre așa secături!

 • Reply Bunica si bunicul April 1, 2017 at 8:52 am

  Mai “jurnalistelor” si PACATOASELOR..aveti audienta din cate vad mai sus.Se vede din exprimarea si educatia vostra ce viitor o sa aiba Romania.Nu este vorba ca tine cineva partea lui Teo..Credinta este o traire,iar daca voi nu aveti asa ceva,asta nu inseamna ca trebuie sa aruncati cu noroi in altii…Jurnalistelor va spun un lucru,voi sunteti niste copii fara capatai,abandonati de parinti plecati prin straini la munca si crescuti de bunici,pe care in loc sa-i respectati ,voi ii dezamagiti cu vocabularul si atitudinea voastra.

 • Reply John Temple May 1, 2017 at 1:54 pm

  Corina, dreptate ai, dar românul de rând e prea spălat pe creier să şi înțeleagă ceea ce ai scris aşa cum ai scris.
  “Neşte cacați.”

 • Reply Valentin February 25, 2018 at 6:34 am

  Felicitări pentru articol! Din păcate ai nimerit într-o țară în care peste 70% dintre cetățeni îi sorb cuvintele acestei jigodii poleite! Iar ziua când acești orbeți vor dispărea, din păcate, nu o vom mai prinde…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.