Antifeministice

În atenția curvelor devenite prea doamne

Jun 23, 2017

Dau din întâmplare peste o fostă colegă, genul ăla de colegă complet dezinhibată care punea poze din toaletele cluburilor, avea “in a relationship” la fiecare 3 săptămâni, băga sub masă 3 tractoriști apoi îi tăvălea puțin ca să îi ciufulească, genul ăla de femeie care se numește popular “diva complet liberă și totalmente fatală”. Anii au trecut și diva super ravisantă și extrem fatală a devenit între timp mamă și soție, pozele cu toaletele cluburilor s-au transformat în poze cu broccoli și piureuri de bebeluși, “in a relationship-urile” s-au transformat în “sunt o doamnă cu haină de blană și cerificat de căsătorie” iar cei 3 tractoriști beți s-au transformat în sex cu soțul o dată pe lună plus masturbare la Super One când el întârzie în fiecare seară la cină cu secretara. Excelent, bravo, mă gândesc, cine ar fi zis? Uite domnule cum se schimbă oamenii!

O mică greșeală face totuși fosta curvă devenită acum o mare doamnă și mămică perfectă: începe să îmi țină prelegeri și discursuri despre importanța familiei și necesitatea parentingui, îmi dă sfaturi dezinteresate de la tribuna ei de fătătoare și nevastă despre cum să îmi trăiesc viața și opinează despre femeile nemăritate și fără copii: “vai, dragă, dar nu înțeleg cum de nu ai încă în viața ta un copil, copilul reprezintă sensul absolut al vieții și cred că e o mare prostie ca femeile să trăiască în concubinaj cu bărbați evident neserioși, din moment ce nu le iau de nevastă”.

 
Mbine. Ca să fie clar, pentru toate curvele evlavioase devenite brusc mame și fane Coaliția pentru Familie: noi, femeile nemăritate nu așteptăm să ne ia cineva de nevastă și nici împlinirea printr-o naștere. Că femeie mișto nu te face bărbatul și nici cezariana. Iar discursul ăsta de tip Coaliția pentru Familie e pentru curve obosite care ar vrea să fie sus pe bar, dar eșuează lamentabil pe barul plin cu vase murdare din bucătărie.
Hai, sictir!

 

photo credit: Dreamstime


Related Articles

Facebook Page

34 Comments

 • Reply Razvan Constantin June 23, 2017 at 11:12 am

  Liche! Asta cu “concubinajul” suna intru adevar foarte bine in gura Coaielitiei pentru Fam. Ilie! 🙂

 • Reply Х. Волк June 23, 2017 at 4:30 pm

  Extremele nu sunt bune, cineva spunea:”nu as muri pentru o cauza, pentru ca, in timp as putea sa-mi schimb convingerile”. Cu alte cuvinte, toti ne schimbam in timp, iar daca schimbarea ne este benefica, nici macar nu mai conteaza ceia ce cred cei din jurul nostru.
  O curva devenita mama, ar putea fi o sotie mult mai buna dect o intruchipare a castitatii, care traieste cu fantezii netraite si reprimate. So, mai usor cu pianul pe scari 🙂

  • Reply Eu June 24, 2017 at 6:33 am

   Genial comment! :))
   Bun si articolul totuși

 • Reply Х. Волк June 23, 2017 at 4:32 pm

  ceea, scuze.

 • Reply Andy Catalin June 24, 2017 at 5:38 am

  Ce este rãu în faptul cã o femeie usuraticã a devenit mamã si isi vede de treaba ei? F bine. Cine nuna facut mizerii in adolescenta?! Dvs doamna scriitoare nu v-ati culcat in liceu sau facultate macar cu 2-3 acolo? Care este problema cã cineva se shimbã în bine? Eu cred cã sunteti invidioasã cã acea ” curvã” isi traieste acum viata pe care poate v-o doriti si dvs si nu o aveti. Hai sa nu mai aruncam cu piatra. Dumnezeu nu doreste pieirea omului ci sa se intoarcã si sa fie viu. Pentru mine tot respectul pentru cei care au gresit dar s-au intors din calea lor si au devenit oameni.

  • Reply Justin June 24, 2017 at 7:10 pm

   Cand acea fosta curva incepe sa judece pe altii care fac aceleasi “greseli” ca ea cand era tanara, exista o problema.

 • Reply Mirela June 24, 2017 at 12:57 pm

  Corectura este ceea ce si Dumnezeu asteapta…. Timpul ne este dat pentru asta daca cumva n-ati inteles….

 • Reply SkippingOwl June 24, 2017 at 5:54 pm

  Daca facem o analiza atenta “pe text” putem constata ca prima care a aruncat piatra nu e Corina, ci Doamna Colega… numai ca a fost aruncată ca un fel de nisip in ochi, ca sa para mai civilizata. Epifania și schimbarea Colegei sunt vonderful dar, in traducere liberă, ceea ce deranjează e discursul evlavios tip “nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu i-a mirosit”. In rest numai, dobitocii nu-și schimba părerea.

  Corina, mulțumesc pentru ce scrii! Din păcate, mulți se opresc la forma, căci conținutul ii eludează… 😉 Dar tocmai asta e atât de amuzant!

  Binecuvântate fie Zânele, noapte buna!

  • Reply John T Clark June 25, 2017 at 7:12 pm

   Da, a fost un nisip in ochi si Corina o trecut cu tancu peste ea. Femeia ii fericita si ii zice si lu Corina ca, copilu a facuto fericita si faptu ca e mama si ce mai zice acolo. La care Corina ii ia morti in pula si o fute in gura ca de ce isi permite aia care era curva sa aiva o opinie despre femeile care nu au copii

   • Reply Camelia June 28, 2017 at 9:56 pm

    John,
    Asa, si?????

 • Reply Cristina June 24, 2017 at 6:30 pm

  In viata te schimbi, dar nu trebuie sa uiti de unde ai plecat! Daca ai uitat, ai trait de pomana!

 • Reply Alex June 24, 2017 at 8:28 pm

  O mama nu este o ‘fatatoare’oricum ar fi fost ea inainte de asta.si mama ta a nascut .gandeste-te la asta!

  • Reply Bogdan June 25, 2017 at 2:59 pm

   Ceea ce investești în copil te face mamă, până acolo ești doar fătătoare. Sau născătoare, dacă ți-e silă de cuvinte.

 • Reply mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 72) June 25, 2017 at 5:27 am

  […] Ăhăhăhăhă (vă rog citiți și comentariile, mai precis pe ultimul); […]

 • Reply Bogdan June 25, 2017 at 6:27 am

  Am citit din greseala articolul, ma scuzati. Nu are legatura cu nimic decat cu subiectivitatea dumneavoastra, cu modul in care vedeti d-voastra lucrurile.

 • Reply Laura G. June 25, 2017 at 8:37 am

  Sunt și nevastă și mamă, dar asta nu mă face cu nimic mai specială decât alte milioane de femei. E un mister pentru mine de ce pe unele le f*te grija de altele… O femeie nu devine specială prin măritiș sau prin chinurile facerii.

  Am convingerea că o femeie (orice femeie), dacă VREA cu adevărat să se marite, o poate face lejer. O femeie e nemăritată pentru că nu vrea să se mărite ORICUM și cu oricine. Treaba ei ce face, ce pretenții are, ce aspirații sau planuri.

 • Reply Marlanel June 25, 2017 at 3:01 pm

  O mama este fatatoare, pentru ca a fatat. Simplu. O fata e fata, pentru ca … fata ( are potential de fatatoare ).
  Un animal fata exact ca si un om, procesul e exact acelasi. Deci de ce ne ascundem dupa deget ca femeile nu fata ? Ba fata si fac ca vaca dupa ( dau lapte cu ugerele pline ). Daaaa, dupa fatare, sanii se trensforma in ugere.

 • Reply Ana June 25, 2017 at 3:53 pm

  Pe tine te-a deranjat incadrarea colegei tale, insa prin articol tu ai incercat sa echilibrezi situatia si sa numesti “fatatoare” fiinte care dau viata ?!? Cat despre implinire, la cum ai abordat lucrurile aici, prefer sa ma abțin. Daca tu nu ai sansa sa te bucuri de ceea ce inseamna iubire si viata, nu generaliza! Vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii!

  • Reply Marlanel June 25, 2017 at 4:55 pm

   Se ” da viata” prin fatare. Asta e realitatea.
   Daca ai fatat, nu inseamna ca boracul vine la pachet cu iubirea si viata. Te poti bucura de viata si iubire si daca nu te puiesti.

   E amuzant cum toate fatatoarele scot ochii oamenilor care refuza puitul, spunandu-ne ca mvai, ce invidioase suntem pe fatarea lor ! E simplu dear, daca ne-ar trebui boraci, am fata si noi cativa. Sau am lua unii gata fatati, ca sunt destui amarati prin orfelinate. Daca nu o face, inseamna ca nu, fericirea, implinirea, iubirea si orice vrei tu, nu insemna ( pentru noi ) a slugari boracii, ci insemna avem alte standarde decat fatatoarele.

  • Reply Elena June 25, 2017 at 5:00 pm

   Ar fi interesanta opinia, Ana, daca ar fi scrisa corect. Strugurii aia sunt la plural, dar prea multi de “i” nu inseamna ca-s mai acri decat altii 🙂 In rest, felicitari pentru articol, Corina, impocritilor si pudibonzilor din comentarii numai de bine!

  • Reply SkippingOwl June 25, 2017 at 5:09 pm

   Pai dragă Doamna Ana, adică de ce ar fi Corina așa moarta-verde de invidie? Tare mult mi-ar plăcea sa știu. Că mie, de la distanță, mi se pare că are numai motive de bairam, unul fiind ca are mulți mulți mulți neuroni și sunt toți hiperactivi. P
   Mă bucur ca ați adus vulpea, chiar o așteptăm undeva in comentarii… 😀 Ah, da, “acri” se scrie cu un singur “i”. Cheers!

 • Reply Radu Andrei June 25, 2017 at 4:09 pm

  SuperOne? Deci este abonata Digi:)

 • Reply druckerul din Mehala June 25, 2017 at 7:57 pm

  Interesant cum tineti ( unii )partea c,urvelor .

 • Reply Cami June 26, 2017 at 2:35 pm

  Uni se fac frati ( surori ) si cu dracu doar sa fie impotriva lui Dunmezeu si a familiei care este inventia Lui . Si bineinteles ca se cauta cazuri extreme pentru a se demonstra ipocrizie ,si folosind limbaj josnic pentru a fi mai convingatoare , astfel nasterea ( omeneasca ) devine fatare ( animalica 0 etc.

  • Reply SkippingOwl June 27, 2017 at 6:18 am

   Se poate si o traducere in română? Sau încearcă engleză, poate iese mai clar…

 • Reply Marlanel June 26, 2017 at 7:51 pm

  Cami, fatarea e un proces pur biologic si se intampla sa fie identic si la animale si la oameni. Poti sa ne spui care e diferenta intre ( te citez ) “nasterea omeneasca ” si ” fatarea animalica” ? Ca sa ne lamurim si noi, astia cu limbajul josnic.

 • Reply VON June 27, 2017 at 3:41 am

  Simplul fapt că printre aceste comentarii se invocă o deitate inexistentă ca justificare pentru diverse procese biologice sau sociale, denotă o lipsă crasă a inteligenței persoanelor ce au ajuns, din întâmplare pe aici. Tragicul acestei poveşti nu îl reprezintă nici poziția curvei, nici poziția autoarei… tragic aici este faptul că, deşi am intrat de ceva vreme în secolul XXI, încă trăim printre primate, printre nişte individualități abjecte, atât de slabe, încât au nevoie de o prezență divină să justifice lucrurile anterior scrise. Şi mizera lor existență …NON SERVIAM!

 • Reply dacul June 27, 2017 at 2:43 pm

  Pana la urma despre ce dicutam…..despre o curva care a devenit Mama….si despre una care nu a reusit inca. Rautati exista din partea amandoura, cea care mai cauta se numeste femeie libera (inca probeaza x combinari luate cate n….dar e clar nu se numeste Curva) si Xuleasca care si-a dat kilometrajul peste cap anterior( si astazi se numeste Mama), eu tin minte o vorba romaneasca ” Curvele sunt soate fantastice si mame bune”. Dragele mele femei din povestioara, sunteti o apa si un pamant…..se numeste “femeia moderna” sunteti utute de viata si munca, sunteti libere si va rupeti ovarele in ideea gasirii unui fraier cu bani.

  • Reply corina June 27, 2017 at 3:57 pm

   Să înțeleg că tu ești genul de bărbat cu pula mică pe care toate l-au vrut doar pentru bani? Ups!

 • Reply dacul June 28, 2017 at 11:24 am

  Draga mea, nu ai inteles nimic…..chiar si raspunsul apartine unei Curve. Nu poti sa ma probezi pt a face afirmatii gratuie, iar eu nu ma pretez la a te ruga sa-mi oferi nr tau de telefon pt un MMS.Esti o pitipoanca care a descoperit ca lumea e formata din Curve, Proaste si Femei adevarate, momentan cu exercituiul literar pe care il faci ti-ai gasit locatia in prima categorie. Bafta in ale scrisului pe Tema in care experimentezi, pana intrii si tu in categoria Mame.

  • Reply corina June 28, 2017 at 5:50 pm

   Marș la cartea de gramatică!

  • Reply Nomadul November 25, 2017 at 8:31 am

   Corinuta draga, tu cat de des faci sex? Presupun ca nu te masturbezi niciodata.

 • Reply VON June 28, 2017 at 9:47 pm

  Pun pariu pe jumătate din univers că nici unul din postacii ăştia politicăly corect, cu daci şi dumnezei ridicoli de care şi fiică-mea de trece clasa a doua râde, nu ar avea tupeul să te privească în ochi şi să încerce să reproducă, bineînțeles, cu greutate, feis tu feis, ceea ce vomită p-aici…Prin însăşi existența voastră vă demonstrați inutilitatea, băi acarienilor!

 • Reply Jandarmeria Română, acum mă exprim conform art. 30 din Constituția României, Fuck you all, except one. Oana Mardare trebuia păzită, nu alungată! - Blog December 16, 2017 at 12:36 pm

  […] ani de lucru pe tarlaua cu sclavi a lu’ Ceaușescu, adică 300 de lei, dar e latex de calitate, ce pizda ta! Dar asta le scapă din vedere, pe motiv că ei, niște unii mai deștepți decât prevăd normele […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.