Reklama

De Black Friday, PIATRAONLINE pregăteşte reduceri de până la 80% la peste 1.000.000 de kilograme de piatră naturală

Nov 14, 2017

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, continuă și anul acesta seria de reduceri. Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, PIATRAONLINE oferă discount-uride până la 80%, la peste 1.000.000 kilograme de piatră aflată la promoție atât AICI , dar şi în showroomul din Aleea Teişani nr. 137A, sector 1, Bucureşti. În plus, dacă te abonezi la newsletter, primești ofertele cu 30 de minute înaintea tuturor.

”De 10 ani selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a oferi cea mai variată gamă de produse: peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate în showroom, dar şi în Pavilionul Expozițional. Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, scoatem piatra la lumină şi avem reduceri la cele mai populare tipuri de piatră, astfel încât clienții noștri să aibă de unde alege” – Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.
Anul trecut de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vânzări de aproximativ 320.000 Euro, de două ori mai mari față de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro.
”Datorită succesului de care ne-am bucurat anul trecut, am hotărât ca anul acesta să suplimentăm stocurile deproduse pentru Black Friday astfel încât clienții noștri să poată cumpăra pe loc cantitatea dorită. Campania este gândită pentru a ușura procesul de achiziționare: când te-ai hotărât ce produs îți place, noi îl livrăm direct la ușa ta. Dintre cele 1500 de modele și texturi disponibile în showroom, 100 au prețuri incredibil de mici, timp de 24h, vineri, 17 noiembrie. Mai mult decât atât, multe dintre produse sunt deja puse în practică, astfel încât cei care doresc să achiziționeze produsul să își poată forma o idee despre cum va arăta rezultatul final în propria casă” – Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.
Pregăteşte-ți lista de cumpărături şi transformă-ți casa visurilor în realitate. Produsele din piatră naturală se adaptează la tendințele de ultimă generație în ceea ce privește materialele de construcții pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. Toate comenzile vor fi livrate începând cu data de 17 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.
Despre PIATRAONLINE:
PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.
În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).
Adresa showroom: Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București.
Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro, pe
Facebook sau Video Teaser Black Friday


Related Articles

Facebook Page

1 Comment

  • Reply casa de marcat December 14, 2017 at 8:27 am

    good to know. nu se stie niciodata cand ai nevoie

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.