LOListice

Ce frumos e când doi proști se iubește…

Mar 9, 2017

Vă zic sincer că admir proștii. Îi admir pentru pasiune, zel și consecvență. Nu o să vezi niciodată om deștept extrem de îndrăgostit de propriile idei, nu o să vezi om deștept capabil să îți înfigă cuțitul în spate doar ca să te convingă că are dreptate și nu o să vezi om deștept hărțuind alte persoane cu principiile lui de viață. Pentru că omul deștept are dubii, bun simț și din nefericire nu e atât de pasional ca un prost.

Proștii par a fi exaltați în orice, mai ales în iubire. Dacă îi intră prostului în cap că de 8 martie, ziua EI, tre să fie neapărat “speceal”, atunci ajunge și la Urgență în numele iubirii.
Și tocmai ieri, de 8 martie, mi-am amintit de o legendă urbană în timp ce urmăream la teveu cum niște fete- mame, soții, fiice respectabile- au mers de ziua lor să pipăie niște organe la striptease masculin, dându-și capul peste ochi de încântare în timp ce încercau din răsputeri să articuleze câteva cuvinte din vocabularul de bază. Cu ajutorul acestor cuvinte ar fi trebuit să formeze niște propoziții care reprezentau răspunsuri la întrebările reporterului. Nu ieseau, ale dracu cuvinte! Dar asupra subiectului am să revin.

Întorcându-ne la legenda urbană- pe care am auzit-o demult, cred că eram în liceu- cică un prost a vrut să impresioneze o proastă de 8 martie, cu clătite în pula goală. Clătite Surpriză. Acestea fiind zise, omul s-a despuiat, s-a acoperit cu șorțul ei de bucătărie, s-a apucat să facă aluatul de clătite – unde printr-un miracol a reușit să nu-și spargă propriile ouă- a turnat un pic de ulei în tigaie și a dat la încins. Între timp, a ajuns acasă și proasta care, de emoție, s-a despuiat și ea. În timp ce cătitele sfârâiau în tigaie, ea a găsit de cuviință să fie mai pofticioasă și s-a apucat să guste cu foc și recunoștință din toppingul lui sculat. Eroul nostru, răvășit de turnura pe care au luat-o clătitele, nu mai e foarte atent la tigaie și hop, un strop de ulei aterizează pe spatele ei. Eroina noastră, șocată de durerea pricinuita de picătura buclucașa, îl mușcă pe erou de pulă. Cu pofta, Din reflex, nu fiindcă e fată rea. Eroul nostru, distrus de aparenta trădare, îi dă în cap eroinei noastre cu tigaia încinsă. Tot din reflex, nu fiindcă era un țăran și un bădăran, fan al violenței domestice. Eroina noastră, friptă toată- dar nu în sensul ăla bun- se ridică rapid din poziția ciuci și îi dă un cap în bărbie eroului nostru, cu toată ființa ei. Eroul nostru cade, dar nu înainte de a o lovi cu piciorul peste ochi.

Ei, ziceți voi daca nu e frumoasă dragostea…  Mai ales aia pasională. Aia de 8 martie. Aia care te face să muști, să arzi, să suferi, să te învinețești și să urli de durere. Dragostea de ziua femeii e absolut deosebită. Iar dacă nu ai ajuns încă la Urgențe, poate nu știi să iubești cu adevărat de 8 martie.


Related Articles

Facebook Page

1 Comment

  • Reply Monica September 3, 2017 at 7:25 pm

    Esti o comoara ! Rad singura de ma dor falcile ! Ca atunci e rasul mai ras , cand il executi singur !

  • Leave a Reply